Undervisningsobservation som kvalitativ og nødvendig data

Gennem introduktion til anerkendte metoder og praktiske eksempler vil vi sætte fokus på, hvordan du som leder kan arbejde med undervisningsobservation og samtaler om konkret undervisning, sådan at du både styrker kompetencerne hos den enkelte medarbejder og læreprocesserne hos eleverne. Og sådan at du samtidig er med til at give skolen som helhed et løft.

 

Du vil få:

  • Inspiration til, hvordan du kan starte - og/eller hvordan du trinvis kan komme videre med den nuværende observationspraksis, så din fremgangsmåde er med til at udvikle en professionel datakultur på skolen
  • Konkrete redskaber til at opbygge en organisatorisk ramme om lederteamets observationer, der bidrager til organisatorisk læring
  • Forslag til, hvordan du kan samarbejde med skolens vejledere om opgaven
  • Lejlighed til at erfaringsudveksle med andre skoleledere

Temadagen afholdes den 10. marts 2017. Tilmelding er bindende.

Tilmeld dig her eller via fanen foroven.

 

Oplægsholderne er distriktsskoleleder Per Kjær og pædagogisk leder Merete Brodersen begge fra Hedegårdsskolen i Ballerup, leder-  og uddannelseskonsulent Malene Ringvad samt chefkonsulenti i KLK Claus Herbert.

 

Kontakt chefkonsulent Claus Herbert (clhe@kl.dk) ved spørgsmål til arrangementet og chefsekretær Lone Sørensen (loe@kl.dk) ved spørgsmål til din tilmelding.

 

 

KL - Weidekampsgade 10 - 2300 - København S - 33703370