DTU inviterer igen i år til Uddannelses- og Forskningspolitisk Topmøde med deltagelse af Uddannelses- og Forskningsministeren, medlemmerne af Folketingets Uddannelses- og Forskningsudvalg samt prominente erhvervsfolk.  

 

Dato: Onsdag den 3. oktober 2018

Tid: Kl. 09.00 – 13.00 med efterfølgende let frokost

Sted: Danmarks Tekniske Universitet, Glassalen, Anker Engelunds Vej 1, 2800 Kgs. Lyngby

Kontakt: Kasper Dam Schultz, Specialkonsulent, e-mail: kadam@adm.dtu.dk, tlf.: 45 25 11 74

 

Du kan tilmelde dig topmødet her - Frist for tilmelding er fredag d. 28. september kl. 12:00 eller så længe der er ledige pladser.

 

Vi er på vej ind i et valgår. På topmødet får du en unik mulighed for at høre, hvilken uddannelses- og forskningspolitik de enkelte partier forventes at gå til valg på, og dagen vil byde på relevante indlæg og debatter om dansk uddannelses- og forskningspolitik.

 

På uddannelsesområdet vil fokus være på, hvorvidt vi i Danmark uddanner det rette antal og ikke mindst de rigtige kandidater til erhvervslivet. Samtidig vil regeringens seneste tiltag, der sigter mod at begrænse antallet af studiepladser for internationale studerende, blive debatteret.

 

På forskningsområdet vil debatten omhandle visioner og perspektiver for det statslige forskningsbudget, samspillet mellem offentlige bevillinger og ekstern finansiering, basismidler, matchfinansiering, og om tiden er kommet til en Globaliseringspulje 2.0? Med andre ord, hvad skal der til for at sikre dansk forskning de bedste vilkår, og hvilken betydning har universiteternes forskning for dansk vækst og beskæftigelse – samt for udviklingen af Danmarks industri og erhvervsliv på længere sigt?  

 

Vi ser frem til en dag med nye perspektiver og visioner.

 

DTU - Anker Engelunds Vej 1 - 2800 - Kgs. Lyngby - 45251174 - Kadam@adm.dtu.dk