ØSTJYSK TOPMØDE 2019

ØSTJYSK TOPMØDE 4. NOVEMBER 2019

 

KLIMAKRISE:

 

DIGITALE VÆRKTØJER GØR DIN VIRKSOMHED GRØNNERE 

 

Vi skal accelerere den grønne omstilling i fællesskab. Digitale værktøjer er det gearskifte, der skal til, for at østjyske virksomheder kan gå forrest i den grønne omstilling. Bæredygtige og digitale løsninger går hånd i hånd, og de virksomheder - der både er digitale og grønne - vinder. ­

 

KOM TIL ØSTJYSK TOPMØDE 2019

4. NOVEMBER KL. 16-19

I JYSK MUSIKTEATER I SILKEBORG.

 

Tilmeld dig her til Østjysk Topmøde 2019 

 

Hør digitale grønne frontløbere fortælle, hvordan de er med til at løse klimakrisen i deres virksomhed. De demonstrerer deres løsning på dagen og giver deres bud på, hvilket digitalt værktøj de efterspørger for at accelerere flere løsninger på klimakrisen.

 

Din vært på ØSTJYSK TOPMØDE, Business Region Aarhus, står klar med gæstetalere, der ved fra sig selv og andre, hvordan erhvervslivet i dag bruger digitale værktøjer til at løse klimakrisen.

 

Vi når hurtigere frem til løsningerne ved at speede op digitalt. Det kan være enkle digitale greb, der gør en stor grøn forskel.  De fleste virksomheder er faktisk grønnere og mere digitale, end de selv går og tror. Digitale løsninger behøver ikke at være raketvidenskab.

 

Østjyske forretningsfolk, forskere og forvaltninger arbejder allerede sammen om at løse den klimakrise, vi dagligt er vidne til. Allerede i dag er østjyske virksomheder med til at løse klimakrisen digitalt. Kom og få inspiration til, hvordan du kan bidrage.

 

Tilmelding senest den 3. november 2019.

 

Det er gratis at deltage i konferencen.

 

Hent venligst programmet for ØSTJYSK TOPMØDE 2019 her