Bedre bredbånd i Tibirke Sand

 

Bedre bredbånd i Tibirke Sand

 

Først og fremmest tak til Keld Mogensen for at tage kontakt til os. Vi sætter stor pris på de lokale ildsjæle, der gør projekter som dette mulige.

 

Vi vil gerne gøre en indsats for at skaffe gode bredbåndsforbindelser til alle danskere, uanset om de bor i store byer eller områder, hvor der er færre huse og længere til nærmeste større by.

 

YouSee vil have mulighed for at levere hastigheder på mellem 30 - 100 Mbit/s download (indenfor 500 meter af mikro-centralen). Båndbredden til de enkelte adresser afhænger af, hvor det er muligt at placere 3 teknikskabe med en mikro-centrale i lokalområdet. 

 

En fremskudt central er skræddersyet til områder, hvor andre teleselskaber ikke har udvist interesse i at opgradere nettet. Grundlæggende har YouSee mulighed for at levere hurtigt bredbånd, hvis denne ene betingelse er opfyldt:

 

1. Mindst 186 husstande giver en tilkendegivelse på, at når vi har 3 centraler klar, så må vi kontakte husstanden med tilbud om, at vi nu har bedre bredbånd i området og hvilke muligheder vi kan tilbyde.

 

          Standardpriser, vilkår og almindelig binding er gældende ligesom i resten af landet. 

 

Er du kunde hos YouSee i dag, modtager vi meget gerne din tilkendegivelse. Dermed er du med til at sikre at du i fremtiden har mulighed for at vælge hurtigere bredbånd i dit lokalområde.

 

Gå ind på fanebladet Tilkendegivelse, hvor i kan melde jeres interesse. Husk, der er ingen binding, men vi vil selvfølgelig gerne have mulighed for at kontakte jer når centralerne er klar, så vi kan tilbyde jer nogle yderst forbedrede muligheder.

 

De bedste hilsener

 

Christian Mads Nielsen

Account Manager, Regional Sales

regionhovedstaden@yousee.dk 

 

 

 

 

 

 

TDC Group - Teglhomsgade 1 - 0900 København - regionhovedstaden@yousee.dk