Tech, kreativitet og nye forretningsmodeller

Bliv inspireret af nogle af verdens mest innovative tænkere 

Børsen og Thinkers50 Europe inviterer til en eftermiddag i innovationens tegn, når vi samler de skarpeste og mest innovative tænkere. Vi diskuterer, hvordan virksomheder og erhvervsledere skaber og udvikler forandringsparate organisationer og kreative kulturer, som er nødvendige, når nye teknologier skal omfavnes. 

 

Bemærk at konferencesproget er engelsk.

 

Se programmet her

  

På konferencen kan du møde:

  

Peter Fisk, director i Thinkers50 Global og grundlægger af innovationsvirksomheden Geniusworks, er ekspert i innovation og forretningsudvikling. Peter Fisk har indgående viden og ses som en af verdens førende businessprofessorer og -eksperter, og som rådgiver har han bl.a. hjulpet globale brands som Virgin, Coca-Cola og Warner Bros. Hør Peter Fisk fortælle om de nyeste tendenser inden for innovation og forretningsudvikling.

  

Hilde Tonne, group chief innovation officer i Rambøll Gruppen, har massiv erfaring fra flere lederstillinger inden for innovation og digitalisering i bl.a. telebranchen og olie- og gasindustrien. Hør hendes tanker om, hvordan virksomheder skal agere i en digital og foranderlig verden, og hvordan digitalisering kommer til at ændre den rådgivende ingeniørbranche betydeligt i de kommende år.

 

 

Alf Rehn, er af Thinkers50 blevet udnævnt til en ud af 30 tænkere, der med størst sandsynlighed kommer til at forme fremtiden. Han er professor i innovation, design og ledelse på Syddansk Universitet og forfatter til flere ledelsesbøger samt strategisk rådgiver for flere store virksomheder. Hør Alf Rehn fortælle, hvordan vi bør gribe innovationsprocessen markant anderledes an, end vi gør i dag.

 

  

David Helgason, startede i 2004 virksomheden Unity Technologies, der flere gange er udnævnt til gazellevirksomhed og er verdens førende inden for spilindustrien. Hør David Helgasons erfaringer som visionær enhjørning, og hvad kreativitet, forandringsparathed og innovation betyder for Unity Technologies.

 

 

Læs også ”Think Magazine” med artikler af bl.a. Peter Fisk og Alf Rehn, som du kan møde på konferencen.

 

 

 

Tid: Tirsdag den 17. april kl.13.30 - 18.00

 

Sted: Rambøll Gruppen, Hannemanns Allé 53, 2300 København S

 

Pris:

1295 kr. alm. billet

995 kr. med VIP-kode

 

OBS. begrænset antal pladser – 'først til mølle'.

 

Arrangementet er åbent for alle.

 

Tilmeldingen er bindende
Hvis du bliver forhindret, kan du overdrage din plads til en kollega. Husk at informere Børsen Partnerskab på partnerskab@borsen.dk vedrørende navneændringen.

 

 

 

 

Dagbladet Børsen A/S · Møntergade 19 · DK-1140 · København K · +45 33 32 01 02