Projekter i en brydningstid

 

2-dages konference, 26.-27. maj 2020

 

Kom og vær med, når vi zoomer ind på temaet Projekter i en brydningstid. Her sætter vi ikke kun fokus på agile transformationer, men også på interessante forhold som globalisering og distanceledelse, fra nationalt til internationalt team, fra projekt til drift, organisatoriske, kulturelle og andre adfærdsrelaterede forandringer, forandringer i mindset og mentale modeller. Læs mere.

 

Vælg mellem 20 faglige sessioner og dyk ned i et eller flere af de fem spor; kompetencer, relationer, værdiskabelse, dilemmaer eller få en mere akademisk vinkel i det akademiske spor. 

 

Konferencen byder desuden på fire sublime keynotesessioner. Se hvem du kan opleve her.

 

Tag dine kollegaer med, og glæd jer til to intense dage, hvor fokus er på ledelse af projekter i en brydningstid. Læs mere om priser og rabatter.

 

Målgruppe

Symposiet Projektledelse er mødestedet for alle, der arbejder med projekter. Konferencen henvender sig til alle - uanfægtet om du arbejder med klassisk projektledelse eller har en mere agil tilgang. Du kan være helt ny i faget - eller du kan have flere års erfaring - også med de mere strategiske beslutninger i organisationen. 

 

Download programfolder

 

 

 

 

Dansk Projektledelse - Gydevang 39-41 - 3450 - Allerød - +45 48 24 14 88 - symposiet@danskprojektledelse.dk