TAK FOR I ÅR - OG PÅ GENSYN 28.-29. MAJ 2019

 

Symposiet blev afholdt hos IDA Mødecenter i København 23. - 24. maj 2018. Vi fortsatte den nye linje fra det seneste symposie, og symposiet 2018 blev derfor også med et mere fremtidsorienteret indhold. Målet med Symposiet Projektledelse er at samle kompetente projektfolk, formidle (ny) viden og have fokus på den sociale dimension i form af samvær, dialog, relationer og netværk. 

 

MENNESKET I PROJEKTET

På Symposiet Projektledelse 2018 vil vi sætte mennesket i centrum. Ikke kun projektlederen, men alle de mennesker, der er vigtige for at projekter kan lykkes. Det er mennesker i og uden for projektet og deres relationer, viden og erfaringer, der vil være omdrejningspunktet. Læs hele beskrivelsen.

 

SYMPOSIEPROGRAMMET

På symposiet har du mulighed for at vælge mellem 20 seminarer og fire plenumsessioner. Seminarerne er inddelt i temastrømme med fire seminarer i hver. Det er ikke et must, at du følger én temastrøm. Du vælger de fire seminarer, du synes lyder mest interessante.

 

Du kan læse beskrivelserne af de enkelte seminarer og plenumsessioner under programpunktet i oversigten

 

 

HVORFOR SKAL DU DELTAGE?

Symposiet 2018 giver dig en oplagt mulighed for at styrke dit faglige netværk. I løbet af de to konferencedage møder du ligesindede, der også arbejder med ledelse af projekter til daglig. Du får derfor rig mulighed for både at styrke dine relationer og danne nye på tværs af de mange brancher, der hvert år er repræsenteret ved symposiet. Den mere sociale dimension kan du også få med, hvis du tilmelder dig Awards Dinner, hvor vi under festmiddagen, uddeler priser til Årets Certificerede Projektledere, Årets Unge Projektleder samt Årets Virksomhedsleder.  

  

 

Oplev essensen af Symposiet Projektledelse på 1 minut i videoen herunder:

 

 

 

 

Symposiet afholdes i samarbejde med

 

 

 

 

IDA Mødecenter - Kalvebod Brygge 31-33 - 1780 - København V