Temastrømme

 

Download fuld beskrivelse af temastrømmene 

 

Metoder & Værktøjer

Seminarerne i denne strøm skal omhandle forståelsen og brugen af metoder & værktøjer, hvormed strømmen bliver særlig anvendelsesorienteret. Fokus skal være på metoder & værktøjer, som er særlig anvendelige til det at skabe ledelse sammen med andre.

 

Cases & Storytelling

Seminarerne i denne strøm skal behandle virkelige (ikke-fiktive) cases fra projektsamfundet; cases, som fortæller historier fra projekter og organisationer, hvor det både er lykkedes og ikke lykkedes at skabe ledelse sammen. Der skal være bredde i de anvendte cases, som ydermere kan være atypiske med særlige kendetegn. Seminarerne kræver helt naturlig brug af case-repræsentanter. 

 

Kompetencer

Ved kompetencer forstås summen af viden og færdigheder samt evnen til at kunne anvende disse hensigtsmæssigt i givne situationer. Mange projekter er så komplicerede, at det ikke er muligt for en (enlig) projektleder at besidde de mange kvalifikationer og kompetencer, som er nødvendige for at kunne varetage ledelsen af projektet. Denne strøm vil derfor behandle ledelseskompetencer, sociale kompetencer og relationsskabende kompetencer, som ofte er nødvendige i ledelsesarbejdet og som kun få mestrer alene. Med andre ord er der i denne strøm mere fokus på lederskab end på styring, planlægning og rapportering.

 

Inspiration & Reflektion

Seminarerne i denne strøm er for deltagere på symposiet, som primært kommer for at blive inspireret og for at få nye refleksioner med hjem. Indholdet i seminarerne vil derfor være mindre anvendelsesorienteret og i langt højere grad have fokus på at skabe dialog og debat om emner med relation til det at skabe ledelse sammen med andre. Emnerne er både aktuelle og rækker ind i fremtiden. 

 

Research Conference

Vi har nytænkt forskningskonferencen, så teori og praksis kan få endnu bedre vilkår at mødes under.
Vi introducerer Poster SLAMs hvor unge forskere fremviser deres resultater og projekter, Paneldebatter om globalisering, kreativitet og innovation i projektledelse, og ikke mindst vores nye koncept: PLUS talks.

 

Temaerne for PLUS talks falder under “Passion”, Leadership, Uplift og Strategy” og her kommer du til at høre kantede og personlige indlæg fra nogle af de bedste forskere i Danmark inden for projektledelse. De vil give kamp til stregen og vi skaber rige muligheder for at komme hjem med nye tanker om dig selv, din profession eller bare nye muligheder og værktøjer.

 

 

I samarbejde med

 

Dansk Projektledelse - Gydevang 39-41 - 3450 - Allerød - 48241488 - symposiet@danskprojektledelse.dk