Tak for i år. Vi glæder os til at byde velkommen til Symposiet Projektledelse 2020, der afholdes 26.-27. maj på Glostrup Park Hotel. Mere info følger medio november 2019.

 

Ledelse skaber vi sammen

 28.-29. maj 2019 hos IDA Mødecenter i København

 

 

Velkommen til Symposiet Projektledelse 2019. Vi glæder os rigtigt meget over, at vi igen kan byde velkommen til Danmarks største konference for ledere af projekter.

 

I 2019 stiller vi igennem 20 seminarer og fire plenumsessioner skarpt på hovedtemaet Ledelse skaber vi sammen. Med fire forskellige temastrømme og et forskningsspor, forsøger vi at komme hele vejen rundt. 

 

 

Derfor skal du deltage i symposiet

Direktør i Dansk Projektledelse Jesper Schreiner, giver i videoen herunder, sine bud på, hvorfor du skal deltage i Danmarks største konference for ledere af projekter

 

,

 

Vi kårer Danmarks bedste projektledere

Tirsdag 28. maj inviterer vi igen til Awards Dinner, hvor vi kårer Danmarks bedste projektledere. Nyd en 3-retters menu og lad dig underholde af årets konferencier Cecilie Beck.

 

 

Sammensæt dit eget program
På Symposiet Projektledelse kan du få det, næsten som du vil have det. I temastrømmen Metoder & Værktøjer er der fokus på, at få nogle redskaber med hjem, som du efterfølgende kan implementere i din hverdag. Er du mere til Cases & Storytelling, har vi også en strøm med det tema. Du kan også vælge strømmen Inspiration & Refleksion, hvor du kan forvente at blive udfordret i enten paneldebat, rundbordssamtale eller open space. I den sidste strøm sætter vi fokus på nogle af de Kompetencer, som er vigtige for at kunne skabe ledelse sammen.

 

 

 

   Download programfolderen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fælles for strømmene er, at alle seminarerne vil handle om symposiets hovedtema – det at kunne skabe ledelse sammen med andre.

Du kan vælge at følge den samme temastrøm begge dage eller du kan mixe de forskellige temastrømme, så du får lidt af det hele. Valget er dit

 

 

Seminarer

Programmet for konferencen er på plads, og i løbet af februar kan du læse meget mere om de enkelte seminarer under de enkelte programpunkter.

 

 

Keynote speakere

- Fremtidsforsker og selvudnævnt tornado Anne Skare Nielsen åbner symposiet med plenum A, tirsdag 28. maj. Læs mere her.

- Partner i digitaliseringshuset Ditmer og medlem af DANSK IT's udvalg for offentlig it Johan Bitsch Nielsen følger op efter frokost med plenum B

- Iværksætter-læge og forfatter Imran Rashid åbner på symposiets anden dag med plenum D, onsdag 29. maj. Læs mere her

- Editor in Chief of Project Management Journal Ralf Müller - afsluttende keynote onsdag 29. maj på seminar 5.4

- Koncerndirektør i Alm. Brand Kristian Hjorth-Madsen lukker symposiet med plenum E

 

 

Hvorfor skal du deltage?

1. Bliv klogere på, hvordan vi fremadrettet skaber ledelse sammen
2. Bliv inspireret og underholdt af populære keynote-speakere
3. Bliv udfordret til at tænke anderledes
4. Bliv udfordret hands-on i vores workshops
5. Få redskaber med hjem, du kan implementere i din hverdag
6. Styrk dit netværk og få nye relationer på tværs af brancher
7. Deltag i Awards Dinner og få en festlig aften

 

 

 

 

I samarbejde med 

 

Dansk Projektledelse - Gydevang 39-41 - 3450 - Allerød - 48241488 - symposiet@danskprojektledelse.dk