10 gratis pladser til relevante studerende på STFs døgnkursus

 

Spildevandsteknisk Forening udlodder 10 gratis pladser på STFs døgnkursus 2019 for studerende på relevante uddannelser. Tiltaget har til formål at skabe interesse for spildevandsbranchen blandt studerende på videregående uddannelser.

 

Hvem kan komme i betragtning?

Overordnet set kan alle studerende på videregående uddannelser, der kan være fagligt relevante for fremtidige jobs i spildevandsbranchen, komme i betragtning. Studerende, der nærmer sig afslutningen af deres studie, vil have fortrinsret fremfor studerende, som lige har påbegyndt studiet.

 

Undtagelser:

Studerende, som tidligere har deltaget gratis på døgnkursus, kan ikke godkendes til årets gratis pladser, men er velkomne til at deltage som betalende deltagere

Studerende, som allerede har en ansættelseslignende relation til et forsyningsselskab, kan ikke godkendes til gratis pladserne, men er velkomne til at deltage som helt almindeligt betalende deltagere.

 

Hvordan gør du for at komme i betragtning:

Skriv en mail til Spildevandsteknisk Forening på sek@stf.dk

I mailen skal du skrive nogle linjer om dig selv, herunder hvilken uddannelse du går på samt din personlige, faglige motivation for at deltage i arrangementet. Husk også at angive dit mobilnummer.

Du skal desuden dokumentere at du er studerende. Det gør du med kopi af studiekort samt indskrivningsbekræftelse.

 

I øvrigt:

Du skal være indstillet på at blive indkvarteret på et delt dobbeltværelse sammen med en anden studerende.

Spildevandsteknisk Forening sekretær giver dig besked om du har fået en af pladserne og registrerer dig herefter i konferencestyringssystemet. Yderligere informationer vedr. Døgnkurset kommer til dig på mail fra konferencesystemet.

Spildevandsteknisk Forening, Sekretariatet - Balløjvej 2, Kolsnap - 6500 Vojens - Tlf.: 2449 8354 - E-mail: sek@stf.dk