Skip de gentagne rutineprægede arbejdsprocesser med softwarerobotter

 

Robotic Process Automation (RPA) er inden for de senere år blevet så moden en teknologi, at det nu er tiden til at få automatiseret manuelle, rutineprægede opgaver. Robotterne kan hurtigt og uden fejl kopiere medarbejderes betjening af it-systemer med indtastning, kopiering og strukturering af data, således at de ansatte kan koncentrere sig som mere interessante og mere værdifulde opgaver. Det er bare med at komme i gang!

 

På dette seminar får du indsigt i, hvordan du identificerer de processer der egner sig til at blive overtaget af robotterne, hvordan du sikrer opbakning i organisationen til den nye teknologi og hvordan du organiserer implementering og drift af robotterne.

 

Denne briefing om Robotic Process Automation arrangeres af Version2 i samarbejde med vores søstermedier Digitech og Tech Management.

 

 

PROGRAM

 

13.00-13.25
Ankomst og registrering

 

13.25-13.30
Velkomst v. Steffen Villadsen, virksomhedsredaktør på Tech Management

 

13.30-14.00 
Forankring af RPA-projektet i organisationen

v. Mads Buch Andersen, Partner Carve Consulting

 

Stadigt flere implementerer med succes robotter som støtte i det daglige arbejde. En af driverne til succes med robotter er ved at sikre forankringen i organisationen – både i forretningen og i IT. Samtidig skal automatisering tænkes bredt og være en tydelig del af digitaliseringsstrategien. I Mads Buch Andersen oplæg vil han komme med et par eksempler på hvordan forankringen kan sikres.

 

14.00-14.30  
CASE: Sådan går Københavns Kommune fra arbejdsproces til robot
v. Jacob Honoré, Kontorchef ,Københavns Kommune

 

Få indblik i hvordan en af Danmarks største arbejdspladser kommer fra arbejdsproces til automatiseret løsning. Københavns Kommune viser, hvordan de arbejder med procesudvælgelse, governance og nye teknologier for at kunne levere en billigere og bedre service til Københavns borgere f.eks. via softwarerobotter

 

14.30-15.00  
Pause med kaffe & kage


15.00-15.30 
Samarbejde mellem kommuner omkring RPA
v. Søren Bregenov-Beyer, Chefkonsulent ,Kommunernes Landsforening

 

Kommunerne har fokus på at udnytte mulighederne med RPA. Mere end 60 kommunerne er i gang eller er ved at undersøge potentialerne ved at bruge software robotter i driften. Teknologien er moden og derfor er skaleringen gået hurtigt på tværs af landet. Men skaleringen skyldes også at der er mange kommuner som samarbejder og deler viden om softwarerobotter. Søren F. Bregenov fra KL vil fortælle om hvordan kommuner samarbejder og deler erfaringer omkring brugen af software robotter.

 

15.30-16.00

CASE: Sådan tager du de første RPA-skridt

v. Henriette Olsen, CEO, Hans Buch A/S

 

16.00-16.30 
Q&A og afrunding  

 

 

TID & STED

Tirsdag den 28. januar 13.00 – 16.30

 

IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1560 København V 

 


PRIS & TILMELDING 

Pris: DKK 995.- pr. deltager eller 745.- hvis I er flere fra samme virksomhed. Der er begrænset antal pladser, meld dig til i dag!

 

Tilmeldingfrist 28. januar kl. 13.25. 


Rabatkode: Har du en rabatkode, tilmelder du dig her - klik herefter på tilmelding igen og udfyld formularen.

 

 

 

 

Teknologiens Mediehus - Kalvebod Brygge 33 - 1560 - København V - 33265300 - event@ing.dk