Konference for patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen 2019

Om konferencen

Konference for patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen (tidl. Primærsektorkonferencen) er Danmarks største konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen og et centralt mødested for alle, der er dedikeret til at forbedre patientsikkerheden og kvaliteten for borgerne

 

Målgruppe

Konferencen henvender sig til frontlinje personale, kommunale ledere, praktiserende læger, specialister, nøglepersoner, politikere og andre med interesse for patientsikkerhed og forbedringsarbejde i og omkring det sammenhængende sundhedsvæsen.

 

Tid og sted:

30. - 31. oktober 2019

 

Hotel Comwell Kolding

Skovbrynet 1

6000 Kolding

 

Pris:

Én dag:          2.395 DKK

Begge dage:  3.850 DKK

Gruppetilmelding*: 3.275,50 DKK 

 

*Ved samtidig tilmelding af mindst 5 personer fra samme afdeling (og fakturering via samme EAN nr.) til deltagelse begge dage får 15% rabat.

 

Hjemmeside:

Du kan holde dig opdateret om konferencen på: https://patientsikkerhed.dk/pssammen19/

Derudover kan du følge konferencen på Twitter på: #PSsammen19. 

 

Konference app

I år tilskynder vi deltagerne på Konference om patientsikkerhed i det sammenhængende sundhedsvæsen til at downloade Conference Managers konference-app. Den hedder ‘CM Events’ og giver et nemt overblik over konferencen, valg af sessioner, praktisk info mv.

Læs mere

 

Vi glæder os til at se dig!

 

Yderligere information

Jens Reventlov, specialkonsulent på mail: patientsik.konference@patientsikkerhed.dk eller telefon: 20 11 48 99

Ditte Hartmann, projektkoordinator på mail: patientsik.konference@patientsikkerhed.dk eller telefon: 26 27 77 93

 

 

Med venlig hilsen

Dansk Selskab for Patientsikkerhed

 

 

 

Afbud og ændring af valg:

Du kan fortryde dit købe i op til 14 dage efter tilmelding, dog senest 14 dage før konferencens start. Herefter er din tilmelding bindende med mindre , men ønsker du at overdrage din plads til en kollega, kan du selv redigere i systemet, indtil 12.oktober, uden først at meddele dette til arrangøren. Du kan også i systemet redigere din tilmelding, og dermed vælge en anden session eller workshop. Du finder linket til redigering af tilmeldingsinformation i den bekræftelse der blev fremsendt til dig ved tilmelding.