Årets konference for projektledere

29. november 2018 afholder vi for 10. gang projekt:værktøjsdagen i lækre omgivelser på Hotel Scandic Copenhagen.

 

projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Vi har skabt en dag, hvor du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige, og hvor du møder andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem.

 

På projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne, og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.

 

Ud over kundecase-præsentationer er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking.

 

Læs mere om arrangementet og se det fulde program her

 

Pris
Normalprisen er 2.495 kr. ekskl. moms.

 

Early Bird-prisen er 1.895 kr. ekskl. moms og kan købes til og med den 29. oktober.

  

Tag hele afdelingen med
Er I en større gruppe på fire til ti personer tilbyder vi priser helt ned til 1395 kr. pr deltager. Kontakt Rebecca Spencer Søltoft på rss@ing.dk eller 2826 6918 for nærmere information om tilmelding med grupperabat.

Scandic Copenhagen - Vester Søgade 6 - 1601 - København V