Udstillere 2019

 

Udstillerlisten opdateres løbende.

 

Antura Projects - Komplet løsning til projekt-, portefølje- og ressourcestyring. Antura Projects benyttes i dag af over 200.000 brugere og er det rette valg for din virksomhed, hvis du ønsker en vinderkombination af brugervenlighed, stærk funktionalitet, høj sikkerhed, gode integrationsmuligheder og en attraktiv licensmodel samlet i et komplet projektværktøj.

 

 

 

CANEA leverer en helhedsløsning, som understøtter hele virksomhedens krav til projekt-, program-, porteføljeledelse inkl. ressourcestyring. CANEA ONE er for alle interessenter i projekterne, hvad enten det er ledelsen, PMO-kontoret, projektledere, projektdeltagere eller øvrige eksterne interessenter. CANEA ONE skaber overblik over hele porteføljens status og lønsomhed, hvilket gør det enklere at prioritere sine projekter i henhold til virksomhedens strategi og Key Performance Indicators.

 

 

 

CloudES har udviklet nyt "all in one system" til projekt og mandskabs styring. One Place One Solution Byggesoftware, softwareløsninger, visuel planlægning, 3D-fremviser, beregninger af lokationer, software til fakturering, økonomisk overblik, underleverandører, DCP-materiale, IoT, udstyr, File Management.

 

___________________________________________________________________________________________________________

Cobraid er en startup-virksomhed, der arbejder med strategisk motiverende software. Gennem 3 år har vi bygget et system til automatisk integration af data fra forskellige kilder, og visualisering af vigtige KPI’er for teams indenfor forskellige forretningsområder. Vi tror på, at virksomheder yder bedst hvis alle medarbejdere trækker i samme retning. Dette kan opnås ved at give alle medarbejdere et strategisk overblik, så de forstår hvordan de bidrager til virksomhedens overordnede resultater.


 

 

Dansk Projektledelse vil - som forening - inspirere til mere værdiskabende ledelse af projekter. Vi bidrager til dette med bl.a. netværk, gratis seminarer og et unikt community, hvor trendsettere, first movers og andre projektledere, kan dele viden og udveksle erfaringer. Desuden udgiver vi kvartalsvis tidsskriftet Projektledelse med fagligt stærke artikler. Vi er til stede i hele Danmark, og vores regionalgrupper arrangerer løbende mange lokale, aktuelle arrangementer.

 

 

 

 

Slip det administrative og fokusér på dine kunder og projekter. EazyProject giver dig alle de vigtigste værktøjer, der gør arbejdsflowet nemmere og mere præcist. Udtræk rapporter, registrer tid, følg budgettet og nå dine mål. Spar tid med vores brugervenlige og enkle projektstyringsværktøj sparer du både tid og penge, og der er fuld support på alle vores løsninger.

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

 

EGN har siden 1992 udviklet og skabt skræddersyede netværksgrupper for ledere og specialister. Baseret på professionelle relationer og erfaringsdeling i et fortroligt forum, stræber vi efter at skabe personlig, faglig og forretningsmæssig værdi for vores netværksmedlemmer.

 

EGN er Danmarks største ledelses- og kompetencenetværk med 14.000 medlemmer i 15 lande og med vores nye strategiske samarbejde med Dansk Projektledelse udgør vi det skarpeste og vigtigste forum for projektledere i Danmark. Et professionelt netværk, hvor alle deler den fælles ambition om at gøre hinanden bedre – hver dag.

 

___________________________________________________________________________________________________________ 

 

 

 

Fangel Consulting blev initieret af Morten Fangel i 1975 – og siden har vi assisteret en lang række organisationer, både i ind- og udland. Desuden har vi forestået sekretariatet for Dansk Projektledelse.

 

Senest er udgivet bogen ”Proaktiv projektledelse” som samler mange års erfaring med projektledelse. Bogens fokus er at gøre sund fornuft til sund praksis ved ledelse af projekter. På grundlag af bogen tilbyder vi den åbne Fangel Projektlederuddannelse over et halvt år. Uddannelsen er målrettet imod et markant kompetenceløft og at blive klædt grundigt på til IPMA Certificering.

 

___________________________________________________________________________________________________________

 

 

FlowIT er et konsulent- og softwarehus, som siden 1999 har udviklet software, og hjulpet virksomheder og offentlige organisationer til effektivt samarbejde og videndeling. Vi er en virksomhed beliggende i hjertet af Odense med ca. 30 ansatte.


Hos FlowIT mener vi, at samarbejdet mellem mennesker er afgørende for, at vi er i stand til at løse de opgaver, som vores fælles fremtid kræver af os.

 

 

Optimér din projektøkonomi og brug tiden effektivt på Cost Management ud fra live data! Du får bedre udførte projekter, til tiden og til budgettet. EcoSys øger synligheden i ydeevne og forudsigeligheden af EVM og projektøkonomien i hele livscyklussen på tværs af hele virksomheden. Enkelt og brugervenligt, hjælper EcoSys dine projekter med porteføljestyring, økonomikontrol og kontraktstyring. Sammen med PMOffice, har Hexagon indledt samarbejde for udbredelsen af Cost Control som faglig disciplin.

 

 

Implement Consulting Group er et skandinavisk konsulenthus med mere end 750 konsulenter. Vi hjælper private og offentlige virksomheder med at planlægge og gennemføre effektfulde forandringer. Indenfor projektledelse er vores kernekompetence at udvikle organisationer, så de kan håndtere projekter, programmer og porteføljer optimalt. Vi leverer værktøjer og uddannelse på alle områder, og har en bred pallette af skabeloner og metoder, som understøtter organisationens og projektlederens arbejde.

 

  

MARSTRAND INNOVATION udvikler og implementerer MARSTRAND PLANNING INTELLIGENCE. MPI forener Projekt- Portefølje- og Ressourcestyring med Budgetstyring, PPRM&CPM. Banebrydende og resultatskabende. Kunderne er organisationer der arbejder med projektstrømme: Forsyningsselskaber, IT, produktudvikling og produktion.

MPI leverer ledelsesoverblik, forecast, trends, scenarier, ressourcestyring og performance. Intuitivt, åbent og transparent. Erstatter Excel og giver lynhurtig konsolidering.

 

 

Projektledelse er vores metier. I Metier arbejder vi for at skabe varige forandringer hos vores kunder ved at forbedre deres evne til at drive projekter, så de skaber bedre og hurtigere output, der kan omsættes til reel værdi for forretningen.

Vi uddanner projektorganisationens medarbejdere i bl.a. SAFe®, PRINCE2®, PRINCE2 Agile® og Change Management, og i samarbejde med fx ServiceNow og Broadcom (tidl. CA) implementerer og supporterer vi de bedste værktøjer til projekt- og porteføljestyring.

 

 

 

 

 

nextpuzzle er et konsulentfirma i hjertet af København med speciale i strategisk transformation i den offentlige sektor og særligt sundhedssektoren. I over 10 år har nextpuzzle bistået offentlige og private organisationer med at planlægge og eksekvere projekter, programmer og porteføljer – nextpuzzle har fx udviklet den første version af den fællesstatslige it-projektmodel og den fællesstatslige programmodel. Det bl.a. denne erfaring, der ligger til grund for etableringen af OPPERA-modellen.

 

 

PMOffice er specialiseret i projekt eksekvering af pharma projekter og har supporteret vores kunder indenfor projekt management, engineering og regulatoriske forhold siden 1998. Vi servicere flere af industriens etablerede virksomheder ligesom vi indgår tæt partnerskab med mindre virksomheder.

Sammen med HEXAGON, specialist i Cost Control software, har vi indledet et samarbejde for udbredelsen af Cost Control som faglig disciplin i Danmark.

 

ProActive er en it-konsulentvirksomhed, som leverer innovative løsninger og professionel rådgivning inden for kommunikation, proceseffektivisering, vidensdeling og samarbejde. Vi driver transformation, adoption og performance for ambitiøse organisationer.
ProActive blev grundlagt i 1997 og beskæftiger i dag 250 medarbejdere fordelt på vores kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

 

___________________________________________________________________________________________________________

Hos PROiMPACTiVE er vi fokuseret på at udvikle organisationer i praksis - så de samlet lykkes med at gennemføre, det de vælger, der er vigtigt for dem i netop deres organisation.

 

Vi er med i dag for at inspirere og videndele. I år har vi fået vores ledelsesmodel ”Fokus og Flow” skåret ud i pap som fysisk 3D-samlesæt. Modellen består af seks perspektiver og i vores oplæg og på vores stand viser vi, hvordan perspektiverne samles og skaber sammenhæng i praksis. Besøg os til oplæg og på stand 10.

 

 __________________________________________________________________________________________________________


Projectum invisterer altid i unikke og trendsættende teknologier for at kunne levere de bedste løsninger til vores kunder. Vi betragter det som vores ansvar at være først i denne udvikling og at kunne hjælpe andre organisationer med at forme og danne fremtidens arbejdsplads. Sammen med Microsoft deler vi visionen om at lade teams arbejde, som de vil, og dermed sikre at ledelsen får de resultater, som de har brug for og samtidig hjælpe individet med at opnå sine personlige mål.

 

 

Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger Rambøll over 15.500 medarbejdere, heraf mere end 3.000 medarbejdere i Danmark. Med 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.
Rambøll arbejder inden for : Byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.

 


Masteruddannelsen i projekt – og innovationsledelse stiller skarpt på professionel ledelse af projekter og innovationsprocesser. Den er et fleksibelt uddannelsestilbud for personer, som ønsker at opkvalificere sig som led i forsat karrieremæssig progression med sigte mod ledelsesposter i en udviklingsafdeling og/eller ledelse af større projekter, projektporteføljer eller programmer. Vi udbyder også korte kurser som f.eks. Ledelse af projektporteføljer og Styrk innovationskraften.

 

 

 

Teknologisk Institut har i over 100 år leveret kompetenceudvikling til dansk erhvervsliv. Vi har årligt over 17.000 deltagere på kurser, uddannelser og konferencer – både på åbne og firmatilpassede kurser.

 

Over hele landet uddanner vi kommende og erfarne projektledere inden for både klassisk og agil projektledelse samt Scrum og SAFe. Vi tilbyder forløb i projektstyring og -ledelse og kan give dig metoder, værktøjer og certificeringer til at skabe succes i rollen og bringe projektet sikkert i mål.

 

 

 

 

 

Since 25 years our clients in private and public sector have improved their Value Delivery through digitalized Innovation, Portfolio, Resource and Project Management. With a strong focus on easy to use, rolebased tools based on the Microsoft Platform and Enterprise Scaleable add-on products, we make our clients successful with People, Process and Tools.

 

 

WorkPoint tilbyder et effektivt værktøj til projektstyring, der giver et professionelt overblik over igangværende projekter. Uorganiseret projektstyring medfører et unødigt tidsspild, men med WorkPoint får virksomheder en skræddersyet løsning, der hjælper med at kvalitetssikre og effektivisere projektstyring.

 

  


Zispa har siden 2012 hjulpet SMV’er med digitalisering. Vi arbejder agilt med SCRUM og har haft behov for at udvikle digitale værktøjer til at styre projekter. De har øget vores fokus, skabt overblik og gjort os mere effektive - og dem vil vi gerne vise dig, der interesserer sig for agile projekter.

Så vil du gerne på ét minut kunne se status på dit projekt? Eller har du gang i flere projekter og vil gerne nemt kunne se, hvornår hvilke ressourcer er frie? Så find os på Projektværktøjsdagen.