Arrangører

 

Projekt:værktøjsdagen blev startet i 2009 af Teknologiens Mediehus og en håndfuld aktive projektledere, der senere dannede projekt:netværket.

Dengang var der et spirende fokus på værdien af stærk projektledelse, og stadig flere leverandører begyndte at tilbyde værktøjer til at løfte området. Derfor manglede vi et forum, der kunne samle de forskelligartede redskaber til projektledelse og skabe overblik. 

IT-leverandører og uddannelsesudbydere er jo ikke normalt på messe sammen! Men det er de hos os - i en ramme, hvor projektledelse både er fællesnævner og i centrum. Så vi selv, og alle de dygtige projektledere, der hvert år finder vej til os, kan få inspiration med hjem til at realisere værdien af stærk projektledelse.

 

I år byder vi velkommen til 10 års jubilæet – ses vi?

 

projekt:netværket er et initiativ, som skaber rum til inspiration, udvikling og netværk blandt projektledere gennem for eksempel arrangementer, litteratur og debatfora. projekt:netværket består af erfarne projektledere og projektchefer fra førende danske virksomheder.

 

Ingeniøren er flagskibet i Teknologiens Mediehus, Danmarks største B2B-mediehus med fokus på formidling og videndeling inden for naturvidenskab og ny teknologi.

Avisen Ingeniøren udkommer hver fredag til 90.000 abonnenter og har ugentligt 158.000 læsere, heraf 25.000 studerende. Ingeniørens nyhedssite, ing.dk, bringer aktuelle nyheder til 350.000 månedlige brugere. Tilsammen når Ingeniøren hver uge over 250.000 ingeniører, studerende og rådgivere. Ingeniøren repræsenterer derfor et helt unikt samlingssted for Danmarks teknologiprofessionelle.

 

 

Kontakt arrangørerne

 

Spørgsmål vedrørende arrangementet, program og billetter

 

Dennis Roi Hansen

3326 5376

event@ing.dk

 

Mona Persson

2224 3244

event@ing.dk

 

Spørgsmål vedrørende udstillermuligheder

 

Lars Østermann                              Peter Beyer                              Kåre Eliasen
Chefkonsulent                                 Konsulent                                 Chefkonsulent
3326 5360                                       4326 2447                                3326 5392 
lar@ing.dk                                       pfb@dhf.dk                              ke@ing.dk