Tag en snak med en relevant virksomhed 

 

I år til Projekt:værktøjsdagen er det mulighed at booke 1:1 session med udvalgte virksomheder. Nedenfor kan du se de emner om du kan sparre med den valgte virksomhed omkring.

Tryk på den virksomhed du ønsker at netværke med - hvorefter du kan booke et tidspunkt der er ledigt. 

 

 

 

Projectum (Microsoft PPM Partner)

Tal med os omkring: Match dine Projekt og Portefølje-processer med en let tilgængelig og brugervenlig PPM løsning! Og oplev 'Controlled Agility' framworket og den helt nye Microsoft PowerPPM platform. I denne session får du sparring og faglig indsigt af Jacob Hansen, tidligere PMO-chef i LEGO, og nu Senior Proces Rådgiver i Projectum. 

 

Implement

Tal med os omkring: Få inspiration til hurtig værdiskabelse via agilitet, simplicitet og effektdrevet adfærd.

 

Metier Scandinavia A/S

I Metier arbejder vi holistisk med Project & Portfolio Management ved at fokusere på at uddanne mennesker, rådgive om processer og implementere hensigtsmæssige IT-løsninger til at understøtte PPM-processer. Derfor vil jeg meget gerne tale med dig om:
- Adaptiv digital læring i projektledelse: En hel ny måde at lære på, der tilpasser sig præcist dit vidensniveau og læringsstil, så du lærer hurtigere og mere
- Vores velafprøvede Vision & Scope-koncept til, hvordan man mest hensigtsmæssigt implementerer nye processer eller PPM-løsninger

 

FlowIT

Tal med os omkring: Sæt strøm til projekt - og porteføljestyringen med ProjectFlow 365, som bl.a. integrerer tæt med ERP og Office 365 værktøjer såsom Teams, Planner og SharePoint.

 

Rambøll

Tal med om omkring: Risikostyring i projekter, programmer og virksomheder. Skriv i feltet om du ønsker at tale med; Søren Randrup-Thomsen, Afdelingsleder eller Jesper Brøgger Andersen, Chefkonsulent.