Velkommen til Projekt:værktøjsdagen: årets konference for projektledere

Tak til alle udstillere og  besøgende som deltog på Projekt:værktøjsdagen. På gensyn i 2020!

 

 

Den 20. november 2019 byder vi velkommen til 10 års jubilæet for Projekt:værktøjsdagen på Tivoli Hotel & Congress Center i København. 

 

Projekt:værktøjsdagen stiller skarpt på projektledelse og de værktøjer, der giver succes – både it-værktøjer, ledelsesmetoder og uddannelse. Vi har skabt en dag, hvor du bliver præsenteret for et bredt udsnit af de værktøjer, der understøtter og effektiviserer projektledelsen i det daglige, og hvor du møder andres erfaringer med både at vælge, anvende og udrulle dem.

Projekt:værktøjsdagen er videns- og erfaringsdeling i centrum. Værktøjerne præsenteres af kunder og brugere, som deler deres overvejelser ved indkøb, deres erfaringer med at implementere dem, og hvordan værktøjerne indgår i organisationens projektledelse. På den måde får du en levende og realistisk oplevelse af værktøjerne og dermed et stærkt fundament for at styrke projektledelsen i din organisation.

Ud over kundecase-præsentationer, workshops og 1:1 sessions er konferencen et professionelt forum, der bringer projektledere, projektchefer og leverandører sammen om produktpræsentationer og faglige konferenceoplæg, hvilket skaber grobund for dynamisk og relevant faglig networking. Projekt:værktøjsdagen foregår i inspirende omgivelser på Tivoli Hotel & Congress Center, hvor du også kan se frem til en dag med lækker forplejning i form af morgenmad, frokost og netværksbar.

 

Projekt:værktøjsdagen arrangeres af Teknologiens Mediehus |Ingeniøren og projekt:netværket

 

 

 

Den 20. november 2019 kl. 8.30 – 17.45

Tivoli Hotel & Congress Center
Arni Magnussons Gade 2
1577 København V
Danmark


Pris (inklusiv morgenmad, frokost og netværksbar)
Standardprisen er 2.495 kr. ekskl. moms.

Kollega-rabat 1.995 kr. ekskl. moms. 

Har du en VIP-kode? Klik her

Tag hele afdelingen med og få ekstra rabat
Er I en større gruppe på minimum fire personer, kan I få grupperabat. Kontakt os på event@ing.dk eller 3326 5376 og hør mere om mulighederne for grupperabat.

 

 

Kort over Projekt:værktøjsdagen

 

 

 

Genoplev Projekt:værktøjsdagen 2018 her