Nytårsmiddagen 2020

 

Bæredygtighed i økonomisk og investeringsmæssig forstand

 

Mandag den 27. januar 2020 16:00 – 22:00

Axelborg, Vesterbrogade 4A, København V.

 

 

 

Mød Lise Kingo, CEO & Executive Director, UN Global Compact og Bjørn Lomborg, President, Copenhagen Consensus Center - flere gange udråbt som én af verdens 100 største tænkere - når de præsenterer og debatterer bl.a. de 17 verdensmål og ESG generelt ved Finansforeningens årlige Nytårsmiddag.

 

ESG fylder enormt i den finansielle sektor, og vi står foran en ekstrem global transfor­mation. Implementeringen af nye normer i investeringsprocesserne og produkterne er i fuld gang, og derfor er det en stor glæde for os at kunne præsentere 2 helt centrale danskere, og høre hver deres syn på udviklingen og fremtiden indenfor bæredygtighed.

 

Lise Kingo taler om de 17 verdensmål, og Bjørn Lomborg giver en række anderledes og forfriskende indspark til debatten. Herefter præsenterer Will Goodhart, Chief Executive, CFA Society of the United Kingdom et helt nyt uddannelsesinitiativ, som CFA Society Denmark er en del af, når ESG Certificate lanceres i 2020. Hør hvad uddannelsen indeholder, og hvordan du kan blive certificeret.

 

Traditionen tro vil foreningens Regnskabsudvalg uddele Foreningens Informationspriser, ligesom der i år som noget nyt også vil blive uddelt en ESG-pris sponsoreret af Dansif, og Finans Danmark prisen for årets bedste kandidatafhandling på en økonomisk uddannelse

 

Nytårsmiddagen er traditionelt et oplagt sted at netværke for vores medlemmer, og der er afsat god tid til dette før middagen.

 

Vi håber således at se rigtig mange af jer den 27. januar på Axelborg, Vesterbrogade 4A.

 

 

 

Hovedsponsorer:

 

 

   

 

Finansforeningen / CFA Society Denmark 

 

       

 

www.finansforeningen.dk

mail@finansforeningen.dk

Tlf: +45 33 32 42 75