Ansøgning om nordisk rejsestipendium

Ansøgning om Forsikringsforeningens nordiske stipendium

Forsikringsforeningen arrangerer en gang om året en fælles nordisk stipendiatsamling. I år afholdes arrangementet i Finland fra onsdag den 25. til og med torsdag den 27. september. Temaet er digitalisering.

 

På opholdet vil du få indblik i fx platform økonomi, kunstig intelligens, MyData og hvordan digitalisering generelt påvirker det daglige arbejde i den finansielle sektor.

Bæredygtig finansiering står højt på EU’s dagsorden. Du kan derfor også se frem til en spændende debat om, hvilken rolle forsikringsbranchen spiller i kampen mod klimaforandringer, og om penge løser klimaforandringerne. 

 

Vi har 4 pladser til rådighed, og du har nu mulighed for at ansøge om en plads. Alle kan søge - medlemmer som ikke medlemmer af Forsikringsforeningen. Vi lægger vægt på, at du arbejder i branchen eller i tilknytning dertil, og at du har erfaring med digitalisering.

 

Bliver du tildelt en plads til årets stipendiatudveksling - og er du ikke medlem af Forsikringsforeningen, er det selvfølgelig et krav, at du melder dig ind. Medlemskabet er gratis i resten af 2019 og koster 150 kr. om året fra 2020. Herudover skal du deltage i et obligatorisk informationsmøde den 27. august 2019 for at skabe kontakt med de andre danske stipendiater og afstemme konkrete ønsker til din deltagelse. Læs mere her.

 

Sådan søger du:

 

1) Udfyld en ansøgningsblanket og gem den

2) Send din ansøgning og dit CV til os her.

Forsikringsforeningen - Philip Heymans Allé 1 - 2900 - Hellerup - 41919114 - als@forsikringogpension.dk