Nordjysk Kulturforum er et uformelt netværk og en kontaktbørs for alle i det nordjyske kulturliv, der gerne vil i dialog med andre.

Denne gang afholdes arrangementet onsdag den 5. februar 2020 kl. 12.30 - 15.30 hos PixlArt, Liljevej 2, 9750 Østervrå. Der er mulighed for en let frokost fra kl. 12.00.

TILMELDING
Tilmelding sker via dette link eller at klikke på 'tilmelding' til venstre. 

Hvad er der på programmet?
I løbet af eftermiddagen der være korte oplæg om bl.a. mulighederne i Region Nordjyllands samarbejde med Den Jyske Kunstfond og en række inspirerende nordjyske kulturprojekter. Herudover vil der være god tid til at snakke og udveksle gode idéer og erfaringer med de andre deltagere.

Hvem kan være med?
Alle nordjyske kulturaktører med idéer til samarbejder eller nye initiativer i det nordjyske kunst- og kulturliv er velkomne. Du kan også deltage, hvis du blot ønsker at søge inspiration, viden og nye samarbejdspartnere. Deltagerne kan være f.eks. aktive kunstnere, vækstlag og talenter, kultur- og kunstproducenter, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, enkeltpersoner, grupper, foreninger, institutioner m.v.

Følg med på Facebook!
Du kan deltage i dialogen og følge med i kommende arrangementer med ved at melde dig ind i gruppen "Nordjysk Kulturforum" https://www.facebook.com/groups/nordjyskkulturforum/

Vi glæder os til at se dig!

Region Nordjylland - Niels Bohrs Vej 30 - 9220 - Aalborg Øst - 97648287 - laila.ladegaard@rn.dk