Årsmøde 2020: Hverdagens ideologi – hvornår går man fra det normale til det ekstreme?

Årsmøde 2020. Hverdagens ideologi; hvornår går man fra det normale til det ekstreme?

Mandag den 5. oktober 2020 afholder Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme igen årsmøde. 

 

Temaet for årsmødet er hverdagens ideologi. Fokus vil være på, hvordan ideologi, religion og identitet fletter sig sammen, og hvad der sker i bevægelsen fra det normale til det ekstreme. 

                                                                      

Formålet med årsmødet er, at I som praktikere, der arbejder med forebyggelse af ekstremisme, bliver styrket i jeres viden om, hvilken rolle ideologi og religion kan spille for en persons identitetsudvikling. Herudover vil der blive sat fokus på, hvordan ideologi og religion kan bruges til at rekruttere personer ind i ekstreme miljøer, men også hvordan, det kan hjælpe personer ud af ekstreme miljøer.

 

Centeret har invitetet en række danske og internationale praktikere og forskere til at dele ud af deres viden og erfaring.

 

Årsmødet finder sted i København den 5. oktober 2020 kl. 9.00 - 16.30. Nærmere info om lokation, sendes med bekræftelsen på tilmeldingen.

 

Målgruppen for årsmødet er repræsentanter i infohussamarbejdet samt øvrige kommunale myndigheder, der arbejder med forebyggelse af ekstremise. Af hensyn til det begrænsede antal pladser forbeholder vi os retten til at sortere i tilmeldingerne for at sikre en så bred repræsentation fra så mange kommuner som muligt.

 

Da vi kun har begrænsede pladser, opfordrer vi til at tilmelding kun sker, hvis man er sikker på deltagelse. Såfremt du bliver forhindret, bedes du melde afbud hurtigst muligt, så pladsen kan tilgå en anden.

 

Det udfoldede program samt flere praktiske informationer modtages ved tilmelding. 

 

 

Deadline for tilmelding er den 14. september 2020

 

Vi glæder os til at se dig.

 

 

Med venlig hilsen

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme

 

Nationalt Center for Forebyggelse af Ekstremisme - Telefonnummer 72 14 27 00 -  ekstremisme@siri.dk