Nationalt Tennisseminar 2020

Kom og deltag i Nationalt Tennisseminar 2020

 

Brænder du for at udvikle tennissporten i din klub? Så er der rigtig gode nyheder: Nationalt Tennisseminar vender tilbage i 2020. 

 

Nationalt Tennisseminar 2020 bliver afholdt på Dansk Tennis Forbunds hjemmebane i Idrættens Hus i Brøndby. Vi ser frem til at samle ildsjæle, klubledere og trænere fra hele landet til en inspirerende dag med gode fif, tankevækkende indlæg, debat og netværk. Udover oplægsholderne i plenum vil Nationalt Tennisseminar også blive krydret med udvalgte workshops, som man vælger sig ind på ved tilmeldingen. Læs mere under 'Program' i den sorte bjælke herover og læs præsentationen af de enkelte workshop-emner og oplægsholdere.

Pris kr. 895,- pr. person

 

Varm op med skumtennis fredag

 

Som noget nyt ved det kommende Nationale Tennisseminar varmer vi op fredag aften. Hvis rejsetiden til Brøndby er til den lange side, kan det være oplagt med en overnatning – naturligvis til en favorabel pris – på hotellet i Idrættens Hus. Vi bruger fredag aften til et uformelt tennistræf suppleret med en god gang skumtennis til dem, der gerne vil røre sig lidt.

Pris kr. 100,- pr. person

 

Overnatning

 

For deltagere med lang transporttid er der mulighed for billig overnatning fra fredag til lørdag. DTF giver et tilskud på halvdelen af prisen!

Enkeltværelse kr. 260,- (Normalpris kr. 520,-)

Dobbeltværelse kr. 400,- (Normalpris kr. 800,-)

  

Tilmelding

 

Tilmeldingsfristen er d.10. december 2019

DTF forbeholder sig retten til at aflyse ved for få tilmeldinger.

 

Faktura udsendes ca. 14 dage før arrangementet afvikles.

 

Dansk Tennis Forbund - Idrættens Hus - 2605 - Brøndby - 4326 2660 - dtf@tennis.dk