Master of Public Governance inviterer til årets konference om offentlig ledelse

 

MOD FÆLLESOFFENTLIGT LEDERSKAB

 

 

Tirsdag 17. september 2019 kl. 9.00 – 13.00

Ovnhallen, CBS

 

Offentlig ledelse går i retning af samarbejde på tværs af forvaltnings- og hierarkiske søljer. Integration, arbejdsløshed og sundhed er blot få ud af en lang række eksempler på udfordringer, som en enkelt sektor, forvaltning eller institution ikke kan løse alene. Men at få indsatser til at hænge sammen på tværs er komplekst! For hvordan sikres fælles målsætninger? Hvilken kasse betaler? Står lovgivningen på forskellige områder i vejen for et samarbejde på tværs af fagområder, forvaltninger og institutioner? Og hvordan nedbrydes faggrænser og silotænkning i praksis?

 
Fællesoffentlig ledelse er en tilgang til de fælles udfordringer i samfundet, hvor offentlige ledere aktivt bidrager med strategier og ressourcer for i fællesskab at skabe de nødvendige løsninger. Det handler om at kunne mobilisere en bred vifte af aktører, som ud over politikere, ledere og medarbejdere i den offentlige sektor også tæller civilsamfundet og private aktører.

 
Den ledelsesopgave er omdrejningspunktet, når Master of Public Governance inviterer til årets konference om offentlig ledelse. Konferencen bliver samtidig en markering af 10-året for uddannelsens oprettelse, der med sit fokus på ’governance’ understreger det relationelle og tværgående aspekt af ledelse i den offentlige sektor.

 

Læs mere og se program for konferencen her: mpg.cbs.dk/konference/ 

 

Tilmelding og online betaling med kreditkort

Tilmelding og betaling via EAN-nr.

  

Vi glæder os til at se dig!

 

 

Siden opdateres løbende.

 

Copenhagen Business School (CBS) - Solbjerg Plads 3 - 2000 - Frederiksberg - +45 38153815 - conferences@cbs.dk