Varde Marchen 2017

Varde Marchen

Lørdag den 10. juni 2017

5 km / 15 km / 25 km / 40 km

 

Tilmeld dig HER

 

Varde Kaserners Venner gør Varde Marchen i vores naturskønne lokalområde til en årlig tradition. Der kan vælges mellem 5, 15, 25 eller 40 kilometer. (40 km er for 25 og 15 km ruterne i sammenhæng).

 

Dagens program er følgende:

  • 07.00 – start på Varde Torv for 40 km rute
  • 10.00 - start Varde Torv alle øvrige ruter (5 km – 15 km – 25 km)
  • 17.00 – vi forventer at alle er i mål

Alle ruter vil være tydeligt afmærkede. Der vil ikke være store færdselsårer, der skal krydses. Krydsning af rute 475 sker i to tunneller.

Der vil være forsyningsdepoter undervejs med mulighed for at købe sandwich, samt gratis vand og frugt der udleveres ved start sammen med evt. bestilt sandwich.

Der vil være opstillet toiletter på ruten. Information gives ved start.

 

Priser:

  • 20 kroner pr. person pr. rute
  • 50 kroner for Medalje(tilkøb)
  • 20 kroner for 2 års pin (til medalje 2016)
  • 30 kroner for en Sandwich

Der er sponsoreret vand og frugt til alle tilmeldte

 

March for velgørenhed

Varde Kaserners Venner støtter op om garnisionerne i Varde Kommune, og et eventuelt overskud fra marchen går ubeskåret til et arrangement for de pårørende til vores udstationerede soldater. Det ser vi meget frem til at skulle arrangere efterfølgende.

 

 

 

 

Varde – en del af Nationalpark Vadehavet

Varde by og kommune kan tilbyde en fantastisk natur og masser af aktiviteter. Et ideelt sted at afvikle en march. Du kan vælge mellem 5, 15, 25 eller 40 kilometer. Du kommer på marchen rundt i Varde by, og ikke mindst ud i den smukke natur omkring byen, der ligger i den nordligste del af Nationalpark Vadehavet. Start og mål er på Torvet i Varde – vi vil nemlig gerne have en fest i byen den dag. Du kommer igennem byens centrum flere gange – afhængig af hvor mange kilometer du vælger at gå. Butikkerne holder længe åbent, der vil være boder på Torvet, samt rig mulighed for opleve Varde by og kommunes mange seværdigheder.

 

 

 

Tilmeld dig HER

 

Den online tilmeldingsfrist er onsdag den 8. juni klokken 12.00

Tilmelding efter denne dato skal ske ved at møde op på selve dagen