LINKEDIN MAJ 2019

HVAD SÅ - ER LINKEDIN NOGET FOR DIG?

 

Mange taler om det, nogle behersker det, men hvad og hvorfor er det, at LinkedIn kan være et nyttigt digitalt redskab i udvikling og markedsføring af din virksomhed?

 

Bliv LinkedIn-skarp på et koncentreret eftermiddagskursus, som ProVarde i samarbejde med Kursusfabrikken udbyder torsdag den 2. maj fra klokken 12.30 – 15.30 i mødelokalet hos Jyske Bank, Leropøtvej 1, 6800 Varde.

 

Prisen er 199.00 kroner plus moms inklusive undervisningsbogen Online Markedsføring.

 

Program

 

Kl. 12.30 – 15.30                         LINKEDIN          På kurset lærer du, hvordan du kan bruge LinkedIn til at profilere både virksomheden og medarbejderne - hvordan du udarbejder en god profil og bruger LinkedIn til at udvide dit netværk, så du kan sælge mere.

(Maks. 18 deltagere)

 

Fra 8.30-11.30 er der kursus i Instagram på samme adresse og med samme underviser. Separat tilmelding.

 

 

KURSUSFABRIKKEN

Kursusfabrikken er Google Partner og har udgivet bogen Online Markedsføring – den store grundbog. De har specialiseret sig i at undervise i Online Markedsføring og lever af at formidle viden, der sikre at erhvervslivet får kompetencer som øger deres konkurrenceevne. Læs mere på kursusfabrikken.dk.

 

 

UNDERVISER

Underviseren er Charlotte Falko, der har specialiseret sig inden for sociale medier, Content Marketing, samt digital strategiudvikling. Charlotte har bl.a. tidligere arbejdet som Social Media ansvarlig hos WhiteAway Group og er uddannet Cand.Ling.Merc i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet.

 

TID:                     TORSDAG DEN 2. MAJ

STED:                  JYSKE BANK, LERPØTVEJ 1, 6800 VARDE

ProVarde Erhvervsudvikling - Otto Frellos Plads 1 - 6800 - Varde - 004526110449 - leim@provarde.dk