Overnatning

I forbindelse med Lægedage 2019 kan Hotel Bella Sky tilbyde Lægedages kursister overnatning til en god pris. Morgenmad, adgang til fitness og moms er inkluderet i prisen.

 

Booking af hotelværelser sker via ét af fire nedenstående kategorier (kategorierne er klikbare links). Det er vigtigt, at du bruger det korrekte link og at hver reservation sker i den enkelte gæsts navn. Man kan ikke bestille flere hotelværelser i samme navn. Vær opmærksom på at bestillingssystemet ikke accepterer æ, ø og å, så skriv i stedet ae, oe og aa (både i navne, firmanavn og adresse).

1) Kursister
Denne kategori gælder praktiserende læger, yngre læger, pensionerede PLO'ere og praksispersonale der IKKE arbejder i Jylland, på Bornholm, Færøerne eller Grønland, samt andre deltagere. Er du yngre læge i hoveduddannelse (fase 1,2 eller 3) skal du også benytte linket herover. Priser fra 1.185 kr.

2) Praksispersonale med arbejde i Jylland, på Bornholm, Færøerne eller Grønland

Praksispersonale med arbejde i Jylland, på Bornholm, Færøerne eller Grønland kan få et tilskud fra PLO på kr. 600,- pr. nat. For at få dette tilskud, skal bookingen ske via linket herover. Priser fra 585 kr.

 

3) KBU/introlæger med arbejde i Jylland, på Bornholm, Færøerne eller Grønland

KBU/introlæger kan få et tilskud fra PLO på kr. 600 ,- for én nat, hvis de arbejder i Jylland, på Bornholm, Færøerne eller Grønland. For at få dette tilskud, skal bookingen ske via linket herover. Priser fra 585 kr.

 

4) Kursusledere og undervisere, der bor mere end 50 km fra Bella Center og skal undervise fra kl. 9.00 næste dag

 

5) Udstillere på Lægetorvet
 

Du vil i forbindelse med booking af hotelværelse blive bedt om at indtaste dine kreditkortoplysninger. Dette er kun for at bekræfte reservationen, betaling bliver først trukket ved check-out på hotellet. Ønsker du at betale dit ophold ved bestilling af værelset er det også muligt, men så skal du kontakte groups@bellasky.dk så snart booking er foretaget.
 

Vi gør opmærksom på, at værelsesreservation foretaget pr. telefon koster kr. 100,- i gebyr pr. værelse.

 

Du kan frit annullere din reservation op til 24 timer før ankomst (kl. 14:00) - herefter opkræves no-show-gebyr svarende til den bestilte pris på alle reserverede værelser.

 

Annullering af værelse skal ske skriftligt til groups@bellasky.dk

 

VIGTIGT!

Sidste år oplevede enkelte, at de ikke kunne betale med det betalingskort som var brugt til garanti af værelset i bookingøjeblikket. Forklaringen er, at du skal benytte et fysisk betalingskort, som betalingsmiddel ved check out. Dvs.. har du fx anvendt et praksis-betalingskort ved reservationen, og også ønsker at foretage betaling for dit værelse med samme kort, må du nødvendigvis medbringe kortet fysisk.


Hvis dette ikke er muligt, og du ønsker at betale med praksiskort, skal du umiddelbart efter reservationen kontakte groups@bellasky.dk som kan sende dig en betalingskort-autorisationsformular, som giver hotellet den nødvendige tilladelse til at trække for betaling på et ikke-medbragt betalingskort. Autorisationsformularen skal udfyldes, scannes, og mailes tilbage til groups@bellasky.dk inden ankomst.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Hotel Bella Sky 

Center Boulevard 5

2300 København S

Tlf: 3247 3010

 

PLO Efteruddannelse - Kristianiagade 12 - 2100 København Ø - www.plo-e.dk - Tel: 3544 8416 - CVR.nr.: 10526280