MIDDAG OG KÅRING

 

Glæd dig til en festlig afslutning på konferencen med masser af muligheder for at netværke. Konferencen rundes nemlig af med en tre-retters middag, stand up-show med Brian Lykke og kåring af ”Fremtidens Landmand”.

 

Fremtidens Landmand

Vi kårer Fremtidens Landmand, idet vi ønsker at hylde nogle af de mange landmænd rundt omkring i landet, der arbejder hårdt og målrettet med bæredygtighed, nye digitale løsninger samt nye måder at afsætte produkter på.

 

Med kåringen sætter vi fokus på nye veje til vækst i landbruget, som er helt essentielt for landbrugets fremtidige udvikling.

 

Vi kårer vindere i tre forskellige kategorier

 

Teknologi
Prisen gives til en landmand, der har udviklet sin eksisterende virksomhed via et teknologisk spring, som optimerer og udvikler forretningsmodellen.

 

Afsætning
Prisen gives til en landmand, der enten alene eller i samarbejde med andre har succes med nye afsætningsmuligheder. Der kan både være et eksisterende eller nyt produkt, som afsættes via en eller flere nye salgskanaler.

 

Bæredygtighed
Prisen gives til en landmand, der har udviklet og iværksat et eller flere bæredygtige initiativer i virksomheden og dermed styrket den økonomiske bundlinje.