ÅRHH – HVORDAN ÉR DET NU LIGE MED DET DER INSTAGRAM!

 

Alle taler om det, mange behersker det, men hvad og hvorfor er det, at Instagram kan være et nyttig digitalt værktøj i udvikling og markedsføring af din virksomhed?

 

Bliv skarp på denne digitale platform på et koncentreret formidagsskursus, som ProVarde i samarbejde med Kursusfabrikken udbyder torsdag den 2. maj fra klokken 8.30 – 11.30 i mødelokalet hos Jyske Bank i Varde.

Prisen er 199.00 kroner plus moms inklusive undervisningsbogen Online Markedsføring.

 

Program

 

Kl. 8.30 – 11.30                          

 

INSTAGRAM   Få konkret viden om effektiv kommunikation og annoncering på Instagram - lær at skabe relevant indhold til din målgruppe og at forstå effekten af hashtags og Stories samt værdien i at skabe engagement hos dine følgere. Derudover lærer du om hvordan din virksomhed kan inddrage og opbygge relationer til indflydelsesrige personer for netop din målgruppe.                              

(Maks. 18 deltagere)

 

Kl. 11.30 – 12.30                        

 

FROKOST (egen medbragte)

 

(Eventuel videredeltagelse klokken 12.30 på LinkedIn-kursus samme sted og med samme underviser. Separat tilmelding)

 

 

KURSUSFABRIKKEN

Kursusfabrikken er Google Partner og har udgivet bogen Online Markedsføring – den store grundbog. De har specialiseret sig i at undervise i Online Markedsføring og lever af at formidle viden, der sikre at erhvervslivet får kompetencer som øger deres konkurrenceevne. Læs mere på kursusfabrikken.dk.

 

UNDERVISER

Underviseren er Charlotte Falko, der har specialiseret sig inden for sociale medier, Content Marketing, samt digital strategiudvikling. Charlotte har bl.a. tidligere arbejdet som Social Media ansvarlig hos WhiteAway Group og er uddannet Cand.Ling.Merc i Virksomhedskommunikation fra Aarhus Universitet.

 

TID:                     TORSDAG DEN 2. MAJ

STED:                  JYSKE BANK, LERPØTVEJ 1, 6800 VARDE

 

 

ProVarde Erhvervsudvikling - Otto Frellos Plads 1 - 6800 - Varde - 004526110449 - leim@provarde.dk