Innovation Tour 2019

Virtual Commissioning

 

Mød eksperterne Jens Norling Mathiassen, Per Møller Hemmingsen, Carsten Bro og Noufil Malik der vil give dig svaret på, hvordan Virtual Commissioning vil ændre den måde, som du arbejder på.

 

Virtual Commissioning er et begreb, som kommer til at ændre den måde, som du arbejder på.
Det er et konkret eksempel på, hvordan den digitale tvilling (Digital Twin) kan benyttes i mange sammenhænge inden for design, engineering, idriftsættelse og drift.
Det er en metodik, der lægger op til et tværfagligt samarbejde mellem mekaniske, elektriske og automationsrelaterede fagdiscipliner.

Med SIMIT og PLCSIM Advanced kan du foretage virtuel idriftsættelse af dit PLC program, kontrollere din programkode og optimere din HMI-konfiguration uden brug af den tilhørende hardware, og med opkobling til 3-D modeller i MCD (Mechatronics Concept Designer) kan maskinens funktionalitet visualiseres og kontrolleres.

 

Læs mere SIMATIC S7-PLCSIM Advanced

 

At kunne simulere din proces så realistisk som muligt, er også en central del af den digitale transformation. Dette gælder bl.a. i forhold til optimering af dine PID reguleringssløjfer, dine drev applikationer og dine maskinsikkerhedsfunktioner.
Med simuleringsværktøjet SIMIT kan vi understøtte dit arbejde, så dine projekter bliver gennemført mere effektivt og med et bedre resultat.

 

Læs mere på www.siemens.com/simit

 

 

Siemens tilbyder ligeledes en række værktøjer til virtuel idriftsættelse af det mekaniske maskindesign. Med NX Mechatronic Concept Designer (NX MCD), som en del af det samlede Virtual Commissioning for Machine Builder koncept, tilbyder vi en samlet løsning for den komplette virtuelle idriftsættelse af din maskine.

 

Læs mere på www.siemens.com/virtual-commissioning

 

 

 

 

 

Siemens A/S - Borupvang 9 - 2750 - Ballerup - 004521580791 - maria.aagaard@siemens.com