Innovation Tour 2019

Dagens indhold

Digitalisering er ikke længere blot smarte buzzwords, det er nu konkrete teknologier og arbejdsmetoder, som du kan anvende direkte i dine automationsprojekter

 

Som maskinbygger og systemintegrator oplever du helt sikkert, at du på den ene side skal forholde dig til en masse nye og spændende teknologier, mens du samtidig skal håndtere dagligdagens opgaver og udfordringer.

 

På denne Innovation Tour får du meget konkrete bud på, hvordan digitalisering kan løse en række specifikke problemstillinger, så dine automationsprojekter kan gennemføres hurtigere og billigere, med højere kvalitet, mindre risiko og med større fleksibilitet.

 

Om formiddagen vil en række danske teknologispecialister i plenum, tage udgangspunkt i en række praktiske digitaliseringseksempler. Vi viser dig sammenhængen og giver dig det store overblik.

 

Med TIA-portalen som udgangspunkt, viser vi en række eksempler på de klassiske PLC, HMI og Motion Control discipliner, der alle tilføres helt nye perspektiver ved anvendelse af digitale simulerings- og optimeringsmuligheder. Vi kalder det Virtual Commissioning.

 

Om eftermiddagen får du rig lejlighed til fordybelse og konkrete dialoger. Mød vores mange eksperter, så du kan søge inspiration inden for netop det eller de temaer, der har din specifikke interesse.

 

Innovation Tour henvender sig til alle, der arbejder med maskinstyringer og automationsprojekter, og som samtidig har en faglig nysgerrighed i forhold til fremtidens teknologier.

 

Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at få den absolut nyeste viden inden for området, samt selvfølgelig møde en masse kollegaer inden for branchen.

 

Deltag på Innovation Tour i:

 

Aalborg d. 7. maj

Fredericia d. 8. maj

Roskilde d. 9. maj

 

Arrangementet starter kl. 8:30 og vare til kl. 15:30.

 

Dagen er delt op i to moduler. På første del af dagen er der plenum præsentationer af dagens temaer, og om eftermiddagen vil der være dialogstationer, hvor du har mulighed for at ”Meet the Experts”

 

  • Digitalization
  • Standardization & Openness
  • Virtual Commissioning
  • Simulated Motion Control & Safety
  • Diagnostics & Cloud Services

 

Siemens A/S - Borupvang 9 - 2750 - Ballerup - 004521580791 - maria.aagaard@siemens.com