Hjælpetræner - efterår 2020

Hjælpetræner

Hjælpetræner er et kursustilbud udviklet til dig, der allerede er eller ønsker at være hjælpetræner. På kurset får du indblik i trænerrollen og lærer både, hvordan du kan samarbejde med de andre trænere og hjælpe med at igangsætte øvelser, opvarmning m.m.

 

Varighed
7 timer

 

Pris
850,- kr.

Kursusgebyret er eksklusiv forplejning

 

Betaling

Du betaler kursusgebyret med kreditkort, når du tilmelder dig.

Hvis din klub skal betale, kan du få klubben til at lave tilmeldingen, eller I kan aftale, at du refunderet pengene efter tilmeldingen. OBS! Pengene bliver trukket med det samme.

 

Adgangskrav

12+ år


Ex. Kursisten skal være fyldt minimum 12 år for at kunne deltage.

 

Gennemført kursus
Efter kurset modtager kursisten et kursusbevis. Kursisten må maksimalt have haft 15% fravær af det samlede timeantal.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Tilmelding

Tilmeldingen er bindende, og du eller din klub hæfter for kursusgebyret.

 

Dansk Tennis Forbund refunderer ikke kursusgebyr ved afmelding. Men såfremt der er ledige pladser, kan du flytte din tilmelding til et tilsvarende kursus i samme kursussæson. Er du nødt til helt at melde afbud, er det muligt at indsætte en anden træner fra klubben på pladsen, hvis vedkommende er berettiget til at deltage på kursusniveauet. Dansk Tennis Forbund forbeholder sig retten til at aflyse kurser, hvis der er for få tilmeldinger til, at kurset kan gennemføres. Sker dette, tilbydes de tilmeldte plads på et tilsvarende kursus i samme kursussæson – alternativt tilbagebetales kursusgebyret. 

 

Når du tilmelder dig, accepterer du, at Dansk Tennis Forbund sender dig information om kurset per mail.

 
Klubben kan søge tilskud hos kommunen

De fleste kommuner yder tilskud til klubbernes uddannelse af trænere. Klubbens kasserer har som regel information om, hvordan der søges tilskud til kursusdeltagelsen samt beløbets størrelse.

 

 

Dansk Tennis Forbund - Idrættens Hus - 2605 - Brøndby - 43262660