Dansk Live holder Årsmøde og Generalforsamling 2019 i Helsingør

Vi har lukket for tilmeldinger til Årsmødet via eventsitet. Ønsker du at deltage, så kontakt Michael Folmer Wessman fra sekretariatet på michael@dansklive.dk for at høre om mulighederne herfor.

 

Sammen med Kulturværftet og Toldkammeret inviterer Dansk Live til Årsmøde og generalforsamling 2019 – denne gang med Kronborg som baggrund i Helsingør!

 

Årsmødet finder sted fredag d. 5. april til lørdag d. 6. april 2019 og vi glæder os til at samle landets førende koncertarrangører for at udveksler erfaringer, netværke og videreudvikle livescenen.

 

Det koster 1.250 kr. at deltage med en partout-billet, hvilket indeholder seminarprogram og forplejning. Tilmeldingen er igen sat op, så man også kan vælge enkeltdage og tilvælge forplejning og hotel.

 

Ønsker man at bestille hotel gennem Dansk Live skal tilmeldingen ske senest mandag d. 4. marts 2019. Tilmeldingen lukker endeligt for alle deltagere onsdag d. 27. marts 2019.

 

Kort om programmet

På årsmødet sætter vi fokus på ledelse, politik og strategisk udvikling. Fredag giver vi plads til en kulturpolitisk debat og ser nærmere på Helsingør som kulturby. Lørdag går vi i dybden med strategi og ledelse og samler os desuden i grupper omkring regionale og honorarstøttede spillesteder samt festivaler. Vi tager også et smut over sundet og besøger The Tivoli i Helsingborg, hvor vi møder vores svenske kollegaer. Husk pas!

 

Netværksmøde for ledere og bestyrelsesmedlemmer

Som noget nyt vil vi fredag (og inden programmet for alvor går i gang) invitere til to netværksmøder – ét for ledere af spillesteder og festivaler og ét for bestyrelsesmedlemmer mv. Møderne vi i første omgang fungere som opstartsfora, hvor man kan hilse på hinanden og bringe nogle emner og problemstillinger på banen til drøftelse i kredsen. Vi håber at disse fokuserede netværksmøder kan bliv en fast tradition fremadrettet.

 

Generalforsamling

Årets generalforsamling ligger fredag aften og her har advokat Pernille Backhausen sagt ja til at styre slagets gang som dirigent. Mere information om generalforsamlingen følger senere. Det er muligt kun at tilmelde sig generalforsamlingen, hvis man ikke ønsker at deltage i det øvrige program. Der kan også tilkøbes separat middag hertil.

 

Vi håber at se jer til et par inspirerende og festfyldte dage i Helsingør!

 

Bedste hilsner

Dansk Live

Dansk Live - Gl. Kongevej 11-13, 4.sal - 1610 - København V - tlf. (+45) 86121230 - mail: sekretariat@dansklive.dk