SUNDHEDSAFTEN

STÅ STÆRKERE I KROP OG SIND

 

Mød Anna Bogdanova og Louise Berner, som gennem de seneste år har hjulpet mere end 8.000 kvinder med at knække koden til et stærkt og sundt liv.

Har du også forsøgt at følge med alle kostdogmerne? Ved du inderst inde godt, hvad der er sundt for dig, men får du det ikke lige gjort? Har du undret dig over, hvorfor det kan være så svært? Og hvorfor kroppen nogle gange nægter at samarbejde, selvom du gør alt det rigtige?

 

Så skal du møde Anna Bogdanova & Louise Berner, skaberne bag årsforløbet Uimodståelig. De gør op med alle dogmatiske regler for, hvad du skal og bør og har gjort det til deres speciale at gøre livsstilsændringer til noget, som alle kan finde ud af.

 

I dette foredrag får du et unikt indblik i deres metode, som har hjulpet tusindvis af kvinder til at blive fri for skavanker, smerter, overvægt og stress. Det handler nemlig ikke om besværlige kostdogmer eller tidskrævende udmattende træning. Bogdanova & Louise Berner kombinerer den seneste forskning med almindelig sund fornuft og menneskelig indsigt, til en cocktail af hverdagsnemme tiltag, som skaber store forandringer, når de laves kontinuerligt.

 

Du vil få deres mest virksomme værktøjer til at få mere energi og overskud også på den korte bane. Der vil undervejs være øvelser, hvor du på egen krop kan mærke, at det er nemmere at slippe træthed og smerter og finde styrke og overskud, end du hidtil har troet var muligt.

 

Glæd dig til en aften med en masse aha-oplevelser og mulighed for at stille spørgsmål til de 2 eksperter.

 

Om Anna & Louise

Anna Bogdanova er ekspert i tidseffektiv træning, som styrker og former kroppen, samt genskaber balance i nervesystem, hormonsystem og immunsystem. Hun er forfatter til bøgerne: ”Smertefri”, ”Skyhøj Forbrænding” og ”Veldrejet” og samt den første i Danmark til at knække koden til, hvordan træning kan formidles online, så alle kan finde ud af det.

 

Louise Berner kalder sig selv for livsinstruktør og er ekspert i trivsel, selvledelse og mental sundhed. Hun har specialiseret sig i de mentale processer, som forhindrer os i at gøre det, som vi egentlig gerne vil. Hun har skabt succesforløbet "Fra tanke til handling - programmér din hjerne til at ville dig selv det bedste".

 

Sammen har de stiftet virksomheden De Uimodståelige ApS, hvor de sammen med deres team af 25 fagfolk, skaber et trygt læringsrum, hvor de empower kvinder til at tage vare på sig selv og navigere styrket gennem alle livets faser.

 

De Uimodståelige er i år blevet hædret i Berlingske Business for at tage over, hvor sundhedsvæsenet slipper.

      

 

 

Helsam A/S - Rønsdam 1 - 6400 - Sønderborg - 74488140 - marketing@helsam.dk