Bedre bredbånd i Harløse & Ny Harløse

 

Bedre bredbånd i dit område  - 2 projekter kombineres

 

Først og fremmest tak til Søren Kodal for at tage kontakt til os. Vi sætter stor pris på de lokale ildsjæle, der gør projekter som dette mulige.

 

Vi vil gerne gøre en indsats for at skaffe gode bredbåndsforbindelser til alle danskere, uanset om de bor i store byer eller områder, hvor der er færre huse og længere til nærmeste større by.

 

YouSee vil have mulighed for at levere hastigheder på mellem 30 - 100 mbit/s download (indenfor 500 meter af mikro-centralen). Båndbredden til de enkelte adresser afhænger af, hvor det er muligt at placere teknikskabet med mikro-centralen i lokalområdet. I dette projekt ser vi på muligheden for at placere en mikro-central i Harløse, samt en i Ny Harløse. Da områderne er tæt på hinanden, har vi valgt at dette udføres som et samlet projekt.

 

En fremskudt central er skræddersyet til områder, hvor andre teleselskaber ikke har udvist interesse i at opgradere nettet. Grundlæggende har YouSee mulighed for at levere hurtigt bredbånd, hvis denne ene betingelse er opfyldt:

 

1. Mindst 75 husstande/kunder tilkendegiver interesse om køb af bredbånd fra YouSee. Standardpriser, vilkår og almindelig binding er gældende ligesom i resten af landet. 

 

Er du kunde hos YouSee i dag, modtager vi meget gerne din tilkendegivelse. Dermed er du med til at sikre at du i fremtiden har mulighed for at vælge hurtigere bredbånd i dit lokalområde.

 

Gå ind på fanebladet Tilkendegivelse, hvor i kan melde jeres interesse. Husk, der er ingen binding, men vi vil selvfølgelig gerne have mulighed for at kontakte jer når centralerne er klar, så vi kan tilbyde jer nogle yderst forbedrede muligheder.

 

De bedste hilsener

 

Tom Bongaarts

Account Manager, Regional Sales

faellessalg@yousee.dk 

 

 

 

 

 

 

TDC Group - Teglhomsgade 1 - 0900 København