Seminar

  

Ta’ og gi’ slip på styringen!

  

Onsdag den 24. april kl. 14-17

COWI, Parallelvej 2, Lyngby

 

Jamen, det er jo dig, der har den, så det er jo dig, der skal lede og styre det her projekt til den ønskede leverance og værdiskabelse!

 

Projektledelse er fanget i et spændingsfelt, som blot bliver tydeligere og tydeligere. For selv om projektlederen måske nok ”har den”, vil hun ofte ikke kunne have den. Dertil er virkeligheden ofte alt for dynamisk og kompleks.

 

Forestillingen, om ledelse som noget primært centraliseret, falmer. Men det betyder ikke, at alt så pludselig er distribueret.

 

Kunsten er at finde balancen.

 

På dette seminar vil vi derfor se nærmere på:

  • Hvornår centraliseret og hvornår distribueret – og kan man i det hele taget selv styre det?
  • Hvad kræver det af projektlederen – interaktionen, dialogen og psykologisk?

Seminaret vil være en blanding af oplæg, høj grad af dialog og involvering samt afprøvning af nogle få, men virkningsfulde værktøjer.

 

Foredragsholderne

 

Flemming Toft:

Flemming Toft er selvstændig konsulent, forsker/stud ph.d. og musiker med speciale i ledelse og innovation med fokus på kreativitet under paradoksale og komplekse forhold. Han er i øjeblikket i færd med sin ph.d. ved Antwerpen University, hvor hans forskningsfelt ligger inden for ledelse, innovation, improvisation og dialog.

 

Jacob C. Pedersen:

Jacob Christoffer Pedersen er partner og direktør for konsulentydelser i Incento, hvor hans fokus er på ledelse og projektledelse. Han er desuden forfatter til to kommende bøger: ”Et Projektkompas – projektledelse i komplekse og konstant foranderlige omgivelser” og ”UVIS – Ledelse mellem kaos og kontrol”, der udkommer på henholdsvis Samfundslitteratur og Dansk Psykologisk Forlag.

 

Tilmelding senest den 10. april

  

Arrangementet er gratis for medlemmer af Dansk Projektledelse. Er du ikke medlem koster det kr. 2.200 ekskl. moms.

 

Udeblivelse på dagen og afmelding som ikke er meddelt DPL senest 17. april kl. 16, vil blive faktureret med kr. 750 ex. moms for medlemmer. For ikke-medlemmer gælder, at beløbet ikke bliver refunderet.

 

 Tilbage til arrangementer

 

 

 

 

 

Program

 

14.00

Velkomst og introduktion

v/ Dansk Projektledelse

 

Et nuanceret blik på hvorfor, hvornår og hvordan det giver mening at tage og slippe styringen (eller ledelsen) i projektet

 

v/Flemming Toft, stud. ph.d. og

Jacob C. Pedersen, direktør i Incento og forfatter.

 

Der vil være en pause ca. kl. 15.30.

 

17.00

Tak for i dag

 

 

 

 

Dansk Projektledelse - Gydevang 39-41 - 3450 Allerød - tlf. 48 24 14 88 - arrangementer@danskprojektledelse.dk