Fyraftensmøde: Det du som leder bør vide om forebyggelse og håndtering af seksuel chikane på arbejdspladsen

 

Fredericia d. 22. august, kl. 15:00-17:30

 

 

Lederens rolle er afgørende, når det kommer til at kunne gribe ind, håndtere og også forebygge seksuel chikane. Men hvad er dit ansvar som leder, og hvad bør du vide om håndtering af parter i en sag?

Vær med, når Lederne og Hartmanns inviterer til fyraftensmøder om den ledelsesmæssige forebyggelse og håndtering af seksuel chikane på arbejdspladsen.

 

 

På fyraftensmødet vil du blandt andet blive klædt på til at:

  • tage dialogen om grænseoverskridende adfærd på arbejdspladsen
  • modvirke åbenlys eller skjult seksuelt chikanerende og krænkende adfærd
  • kende og støtte dig op ad lovgivningen, og hvad du som leder/arbejdsgiver skal leve op til
  • håndtere både den krænkede og mulige krænker på en værdig og respektfuld måde
  • forebygge seksuelle krænkelser og chikane ved at udøve trivselsbestemt ledelse samt udvikle ideer til politikker/retningslinjer

Mødet giver ligeledes indblik i praktiske og konkrete erfaringer om emnet fra Forsvaret. Og der vil i øvrigt blive tid til at udveksle udfordringer og erfaringer med de andre deltagere.

 

Målgruppe
Arrangementet henvender sig primært til ledere med personaleansvar, men HR-konsulenter, ledere i arbejdsmiljøorganisationen og arbejdsmiljørepræsentanter kan også være med. Det er underordnet om din arbejdsplads har konkrete erfaringer med håndtering af seksuel chikane eller ej.

 

Oplægsholdere

Oplægsholderne er Nanna Simone Jensen, arbejdsmiljø- og politisk konsulent hos interesseorganisationen Lederne, Chefpsykolog Louise Dinesen og Direktør for Sustainable Worklife Mette Gyde Møller fra konsulenthuset Hartmanns og Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

 

Tid, sted og tilmelding

Fredericia den 22.august 2019

Arrangementet foregår hos Hartmanns, Vesterballevej 27, 7000 Fredericia, kl. 15.30 – 18.00. Der vil blive serveret kaffe, the, vand og snacks.

 

Lederne - Vermlandsgade 65 - 2300 - København S - 24282472 - nsj@lederne.dk