Frivilligaften - til kamp for et socialdemokratisk Europa

Europa-Parlamentsvalget i 2019 er et vigtigt valg for vores fælles fremtid. I Hovedstaden har vi brug for så mange frivilligkræfter som muligt til at bakke op om vores spidskandidat Jeppe Kofod og kandidat Jakob Thiemann.

 

I 20 år har et borgerligt flertal ladet markedet løbe løbsk, hvilket har sat almindelige lønmodtageres løn- og arbejdsvilkår under pres og skabt økonomisk utryghed og mistillid. Det vil vi gøre op med. Vi vil sætte mennesket før markedet, arbejderen før aktiekursen og med en målrettet indsats mod skattefusk som truer vores fælles velfærdsstat, skal Europa på rette kurs igen.

 

Det er tid til forandring - men vi kan ikke gøre det alene. Sammen kan vi sikre et rødt flertal i EU.

 

For hver eneste dansker vi kan få til at sætte et kryds ved Socialdemokratiet den 26. maj, bringer os tættere på målet. Vi har derfor brug for hver og én, som er villig til at give en time, et minut eller et sekund af deres tid. En samtale med din nabo, en pjece i postkassen, en deling på Facebook, eller et telefonopkald til en, som ønsker en bedre fremtid for Europa.

 

Derfor inviterer vi til frivilligaften på Socialdemokratiets Partikontor d. 4. april kl. 17.30-20.00. Kom forbi og meld dig ind i kampen for et socialdemokratisk Europa.

 

Foreløbigt program:

 

Velkomst

Introduktion til kampagnen

Workshops

Aftensmad

Praktisk information

 

Der vil blive serveret kaffe, kolde drikkevarer og aftensmad.

 

Kampagneteamet glæder sig til at byde dig velkommen.

 

Tilmeld dig her.

Socialdemokratiet - Vester Voldgade 96 - 5220 - København K - 22200822 - finn@partikontoret.dk