Dansk Live holder Efterårsseminar 2019 i Fredericia

Sammen med Tøjhuset inviterer Dansk Live til Efterårsseminar 2019 – denne gang i hjertet af den gamle forsvarsby Fredericia!

 

Efterårsseminaret finder sted fra fredag d. 25. oktober til lørdag d. 26. oktober 2019 og vi glæder os til at samle landets førende koncertarrangører for at udveksler erfaringer, netværke og videreudvikle livescenen.

 

 

Pris og tilmelding

 

Det koster 850 kr. at deltage med en partout-billet, hvilket indeholder seminarprogram og forplejning. Tilmeldingen er igen sat op, så man også kan vælge enkeltdage og tilvælge hotel.

 

Bestilling af hotel gennem Dansk Live skal ske senest tirsdag d. 24. september 2019. Tilmeldingen lukker endeligt for alle deltagere mandg d. 14. oktober 2019.

 

 

Netværksgrupper, spor og frivillighedsdag

 

Fredag får vi besøg af Carlsberg og drøfter brands i musikken. Efterføgende vil der være mulighed for at arbejde videre i tre netværksgrupper for henholdsvis Ledere, Bestyrelsesmedlemmer og i en ny Netværksgruppe for medarbejdere/frivillige. Om aftenen vil der være fest og underholdning.

 

Lørdag har vi givet plads til en række faglige nedslag, der kommer omkring bæredygtighed, program og booking, PR og Kommunikation, fremtidens spillestedsstøtte og myndighedsdialog blandt festivaler. Samtidig vil der sideløbende være en hel dag til at gå i dybden med de mange aspekter ved det frivillige arbejde. 

 

Det skal understreges at programudkast kun er foreløbigt og der tages forbehold for ændringer og omrokeringer.

 

 

Vi håber at se jer til et par inspirerende og festfyldte dage i Fredericia!

 

Bedste hilsner

Dansk Live

Dansk Live - Gl. Kongevej 11-13, 4.sal - 1610 - København V - 86121230 - sekretariat@dansklive.dk