Seminar

 

Forandringsledelse i projekter: Hvem? Hvornår? Hvordan?

 

 

Mandag den 9. september kl. 13-16

Salling Group, Rosbjergvej 33, Brabrand

 

 

Forandringsledelse som organisatorisk kapabilitet og individuel kompetence bliver vigtigere og vigtigere jo større kompleksitet projekterne har.

Hvis digitalisering handler om mennesker, så lykkes vi kun med den digitale transformation, hvis du formår at rykke andre mennesker til at lykkes med at ændre adfærd.

 

Mitchie et al skrev i 2011 at adfærdsændring sker med udgangspunkt i tre forhold:

Kapabilitet, motivation og anledninger.

Spørgsmålet er, hvordan du som projektleder eller programejer sætter denne bevægelse i gang? Hvem skal gøre hvad hvor længe?

 

Dette seminar tager fat i forandringsledelse som disciplin – i projektledelse og i organisationsudvikling som sådan. Med udgangspunkt i både planned og emergent change og med kig til implementeringsledelse skal vi sammen komme tættere på, hvad forandringsledelse kunne være i lige præcis dit projekt.

 

Underviser og facilitator er Sara Westergaard Kjeldsen

Sara er psykolog, og det matcher perfekt forandringsledelsesdelen, som jo har mennesket og vores reaktion på forandring i centrum. Desuden arbejder Sara som ledelseskonsulent på en række udviklingsforløb i offentlige og private organisationer. Fælles for forløbene er formålet om at udvikle organisationens ledelsespraksis med afsæt i de strategiske visioner og den aktuelle kontekst.

   

Sara tager udgangspunkt i LEAD’s ledelses- og procesorienterede tilgang til projektledelse, bl.a. Femfaktormodellen, som du kan læse mere om her:

https://lead.eu/saadan-skaber-du-forandring-og-udvikling-med-effekt

  

Tilmelding senest den 2. september

 

Arrangementet er lavet i samarbejde med IDA Process og er gratis for medlemmer af begge organisationer. Er du ikke medlem koster det kr. 2.200 ekskl. moms.

 

Udeblivelse på dagen og afmelding som ikke er meddelt DPL senest den 5. september, vil blive faktureret med kr. 750 ex. moms for medlemmer. For ikke-medlemmer gælder, at beløbet ikke bliver refunderet.

 

Tilbage til arrangementer

 

 

 

 

 

 

Program

 

13.00 Velkomst og introduktion

 

Forandringsledelse og -kommunikation mellem system 1 og 2- mennesket i forandring

 

Projektlederen som forandringsagent: Hvad er det for en opgave, du har sagt ja til?

 

 Pause

 

Workshop: Udvikling af projektlederens rolle som forandringsagent: Hvilke kompetencer bliver nødvendige og hvad får vi brug for fra projektet/organisationen?

 

Fernisering, præsentation, Opsamling og læring

 

16.00 Tak for i dag

 

Dansk Projektledelse - Gydevang 39-41 - 3450 Allerød - tlf. 48 24 14 88 - arrangementer@danskprojektledelse.dk