Du er inviteret med til at fejre 10 året for PFA Brug Livet Fonden, hvor vi hylder ildsjæle, der gør en markant indsats på det sociale område.

 

Felix Smith vil lede os gennem eftermiddagen, hvor partiformand og ildsjæl Søren Pape Poulsen holder tale, og du kan debattere med bl.a. generalsekretær for Røde Kors Anders Ladekarl om, hvordan vi får et bedre samspil mellem de frivillige og det offentlige på det sociale område.

 

Pernille Rosendahl, sanger og ambassadør for TUBA, giver et musisk indslag, og billedhugger, Bjørn Nørgaard, kårer Årets Hjertesager 2020. Dagen bliver afrundet med lidt lækkert til ganen akkompagneret af musik fra THE MUMES, som blandt andet er kendt fra verdens største musikfestival for udviklingshæmmede – Sølund Musik Festival.

 

Vi håber, at du har lyst til at deltage og ser frem til at se dig.

 

 

Om PFA Brug Livet Fonden

Frivillige ildsjæle bruger deres tid på at gøre andres liv bedre, lettere eller mere trygt, og det fortjener anerkendelse og opbakning. Derfor etablerede PFA i 2009 PFA Brug Livet Fonden, som har til formål at støtte økonomisk og skabe opmærksomhed om dem, der hjælper andre til at bruge livet. Siden 2009 har fonden hvert år støttet en række gode formål – vi kalder dem vores hjertesager.

PFA Brug Livet Fonden - Sundkrogsgade 4 - 2100 - Kbh Ø - mmn@pfa.dk