ÅRSMØDE - 27. FEBRUAR KL.9.00-11.30

 

Hvad er det sket i det forgangne år? Hvordan står det til i branchen? Og hvad sigter vi efter? 
Kom til Årsmøde onsdag formiddag, hør beretningen fra Martin Hjort Jensen, formand for slagtefjerkrægruppen under L&F Fjerkræ, og John Olsen, formand for konsumæggruppen under L&F Fjerkræ.

Er du producentmedlem i L&F Fjerkræ, så er det også her, du kan gøre din stemme gældende ved årets valg af bestyrelse.

 

Årsmødet er gratis for alle.

 

 

 

FJERKRÆKONGRES 2019 

 

På årets Fjerkrækongres får du inspiration indenfor alt det, der har indflydelse på din produktion. Vi er igang med at sammensætte et program, som giver dig den nyeste viden fra branchens eksperter. Og du får rig mulighed for, at udveksle erfaringer og viden med kollegaer og samarbejdspartnere, så du kan godt begynde at glæde dig.

 

Onsdag aften er der traditionen tro fælles festmiddag. Her vil årets prisoverrækkelser finde sted, der vil være underholdning og masser af mulighed for at dele et godt grin med kollegaer og samarbejdspartnere. Det hele skylles ned med velkomstdrink,
tre-retters menu med vin, øl m.v. og kaffe.

 

Fjerkrækongressen henvender sig til landmænd, konsulenter, forskere, organisationer, myndigheder og ansatte i virksomheder, der arbejder med fjerkræsektoren. Alle er velkomne, uanset om man er medlem af L&F Fjerkræ eller ej.

De seneste år har kongressen tiltrukket mere end 250 deltagere fra hele branchen.

 

 

DEADLINE for tilmelding til kongressen er den 22. februar 2019. 

 

BEMÆRK:  Der skal betales direkte ved tilmelding. Der er mulighed for, at vælge mellem at betale med betalingskort eller via FI-indbetalingskort. Vælger man betalingskort klares betalingen med det samme, vælger man FI-indbetalingskort så findes indbetalingskort-koden i fakturaen der modtages umiddelbart efter tilmelding.

 

Kongressen afholdes på Vingsted Hotel- og Konferencecenter - Vingsted Skovvej 2 - 7182 Bredsten

Kongresansvarlig: L&F Fjerkræ - Anina Kjær - Axeltorv 3 - 1609 København V - 33394008