Etik Seminar 2020 - AFLYST
 
 

Som følge af Corona-virus/Covid-19 situationen, ser vi os desværre nødsaget til at udskyde arrangementet Etik Seminar 2020 som skulle have været afholdt den 2. april i Kosmopol. Vi følger udviklingen tæt og vil løbende evaluere, hvornår det igen kan lade sig gøre at afholde arrangementet.

 
 
Adfærd i den finansielle sektor er under stigende kontrol og indflydelse fra eksempelvis finansielle regulatorer og interesseorganisationer, der forsøger at identificere kilder til uetisk adfærd. Det har medført stigende fokus på emnet og været genstand for debat og lanceringer af politikker overalt i den finansielle sektor. Det er også velkendt, at etisk adfærd er langt mere, end blot at følge love og etablerede regler.
 
Det handler om at vide, hvordan man navigerer i etisk udfordrende situationer og at sætte investorernes interesser først. At arbejde under påvirkning af mangeartede etiske dilemmaer, nævnes i øget grad som en kritisk færdighed i alle lag hos de finansielle institutioner.
 
Derfor er det en glæde på etikudvalgets vegne, at inviterer til Etik Seminar 2020, torsdag den 2. april 2020. Du er velkommen allerede fra kl. 08:30 til networking, morgenbuffet og registrering. Programmet starter kl. 09:00 og vi slutter ved middagstid. Medlemsmødet er åbent for alle og afholdes under Chatham House rules og Finansforeningens generelle referatskik.
 
I starten af 2019 kunne vi i Børsen læse, at Nykredit lancerede et såkaldt conduct-program, der skulle gennemgå over 100 etiske dilemmaer og være med til at sikre, at koncernen til enhver tid har en adfærd, der kan forklares og forsvares.
Vi har derfor indbudt vicedirektør Pernille Sindby fra Nykredit til at give en opdatering omkring, hvordan arbejdet med implementering af etiske dilemmaer er forløbet, hvilke udfordringer det har givet og hvilke læringer der er kommet ud af arbejdet.
 
Særligt indbudt er også Sonia Gandhi, CFA, fra CFA Institute, som giver en præsentation omkring, hvordan man kan løfte brand-værdi ved hjælp af etik og industristandarder. Herudover vil Sonia Gandhi faciliterer en ”Ethical Decision Making Workshop” med afsæt i udfordrende eksempler og videndeling fra store kendte finansielle institutioner.
 
Seminaret, som afholdes på engelsk, er arrangeret af Finansforeningens etikudvalg, som består af Britta Hjorth-Larsen, Isabella Emilie Birkbøll, Sanne Fredenslund, Anders Ebdrup og Jan Svane Mathiesen. Eventuelle udtalelser til pressen kan ske via kontakt til Finansforeningens direktør, Michael Albrechtslund på telefon 2179 7502.
 
Priser for deltagelse:
Premium medlem: DKK 0,00
Basis medlem: DKK 600,00
Ikke-medlem: DKK 1.500,00
Studerende: DKK: 0,00
 

 

Finansforeningen | CFA Society Denmark

Fiolstræde 44, 2. th. | DK-1171 København K

 

www.finansforeningen.dk

mail@finansforeningen.dk

 

T: +45 33 32 42 75

 

Følg os på LinkedIn