Sporten, P4 og mediebilledet

DR Direkte kommer til Uldum. Vi håber på at se dig!

 

Det er gratis at deltage i DR Direkte og du kan tilmelde dig her eller via menuen ovenfor.

 

Tid: Mandag den 25. november kl. 14.30-16.00
Sted: JYSK Distribution Center, Lars Larsens Vej 10, 7171 Uldum

 

Værter på dagen er sportskommentator Henrik Liniger og P4 Trekantens Peter Ebberfeld. Førstnævnte vil undervejs tage alle med på en sportsrejse, hvor han viser klip og fortæller om sine største øjeblikke som sportskommentator i DR. Liniger har været tilknyttet DR Sporten siden 2002, hvor det er blevet til adskillige slutrunder, mens han også har været på skærmen og i radioen i forbindelse med OL og Tour de France. P4’s Peter Ebberfeld vil ligeledes fortælle om sit arbejde bag mikrofonen som P4 Trekantens kendte stemme.

 

Derudover vil generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, og nyhedsdirektør, Sandy French, stå klar til at gå i dialog med alle interesserede, og det vil være muligt at spørge ledelsen nærmere ind til de valg og fravalg, DR har truffet og ligeledes den fremtid DR kigger ind i. Det er også muligt bare læne sig tilbage, nyde sin kaffe og lytte.

 

De to direktører vil samtidig gøre alle lidt klogere på det arbejde, der i øjeblikket foregår i DR og den rolle mediehuset spiller i et hastigt foranderligt mediebillede.

 

Vi glæder os til at se dig.

 

Har du spørgsmål? Skriv til direkte@dr.dk