Vejret, mediebilledet og fremtidens DR

Tid: Torsdag den 14. november kl. 16.30-18.00
Sted: Dokk1 (På rampen ved Vejrstudiet), Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus

 

Det er gratis at deltage i DR Direkte - og tilmelding sker her eller via menuen ovenfor.

 

Kom med ind i DR og Vejrets maskinrum, når DR’s værter og direktører inviterer til åben snak om DR, public service og det foranderlige mediebillede. Værter på dagen er DR Vejrets Søren Jacobsen og DR P4 Østjyllands Gry Mathiesen og Rasmus Scharling Toft.

 

Generaldirektør, Maria Rørbye Rønn, og direktør i DR Medier, Henriette Marienlund, vil stå klar til at gå i dialog med alle interesserede, og det vil være muligt at spørge ledelsen nærmere ind til de valg og fravalg, DR har truffet og ligeledes den fremtid DR kigger ind i. Derudover vil de gøre alle lidt klogere på det arbejde, der i øjeblikket foregår i DR og den rolle mediehuset spiller i et hastigt foranderligt mediebillede. Det er også muligt bare læne sig tilbage, nyde sin kaffe og lytte.

 

Undervejs vil Søren Jacobsen desuden fortælle om det ansvar det medfører at være vejrvært. Især de valg og fravalg, der følger med i planlægningen, når man tilrettelægger en vejrudsendelse, som flere hundredetusinde seere forsøger at planlægge deres dag eller weekend efter.

 

Vi glæder os til at se dig!

 

 

 

Har du spørgsmål? Skriv til direkte@dr.dk