Lær at udvikle gode jobafklaringsforløb med simple virkemidler

7. oktober 2020 kl. 9.00-15.00 i Aarhus

 

Tilmeld dig dette åbne kursus og få de centrale værktøjer til at udvikle gode jobafklaringsforløb. Lær, hvordan du med simple virkemidler bidrager til progression i borgerens forløb.

 

Progression og gode resultater i jobafklaringsforløbet forudsætter, at du som rådgiver kan aflæse borgerens parathed, så du kan time din støtte, vejledning og tilbud i takt med borgerens udvikling. Det kræver de rigtige værktøjer til at forstå, hvor borgeren er, og hvordan du bedst kan bidrage til borgerens udvikling.

  

Indhold
På kurset introducerer vi en screeningmetode til funktionsniveauer, metode til at afdække parathed samt et værktøj til at måle jeres progression sammen med borgeren på en nem og overskuelig måde.

 

Kurset afsluttes med tips til, hvordan du i højere grad kan agere som proceskonsulent end som sagsbehandler i din hjælperolle.

 

Kurset indeholder:

  • Screeningsmetode til funktionsniveau
  • Afdækning af parathedsstadium – herunder self efficacy
  • Progression ift. tilbagevenden til arbejde - måleværktøj
  • Hjælperrollen som proceskonsulent

Vi afholder også et udvidet og træningsbaseret tre-dags kursus og tilbyder desuden skræddersyede procesforløb med udgangspunkt i netop jeres udfordringer og implementeringsfokus. Kontakt underviser Annette Juul Jensen for nærmere information på aje@cabiweb.dk

Udbytte

Efter kurset vil du have

  • fornyet inspiration til at arbejde mere progressivt i jobafklaringsforløbene.
  • ny og praksisorienteret viden om, hvordan du skaber meningsfuldt indhold for og med borgeren. 

Ni ud af ti deltagere på tidligere afholdt kursus oplevede, at kurset gav inspiration til at arbejde med området i det daglige arbejde og vil anbefale det til andre.

 

"Tusind tak til underviser Annette Juul Jensen for en inspirerende dag med masser af relevant og brugbar viden" skrev Dorte Møldrup fra konsulenthuset Møldrup § Kjeldsen efter deltagelse på kurset.

 

Målgruppe

Ansatte i jobcentre som arbejder med jobafklaringsforløb

Praktisk information

Pris kr. 2.600 (ekskl. moms) inkl. frokost, kaffe, te, vand og kage. 

 

Tilmelding er bindende, og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse. Du kan dog frit overdrage din plads til en kollega ved at oplyse fornavn, efternavn, stilling, tlf. nr. og e-mail til Else Bagge på eba@cabiweb.dk.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde ved at klikke på fanen "Tilmelding" i menuen.

 
 

Cabi - bedre arbejde til flere

Aarhus: Åboulevarden 70,3., 8000 Aarhus C, 86 12 88 55

København: Strandgade 4a, 1401 København K, 86 12 88 55

Se flere kurser her

Du kan læse mere om Cabis Persondatapolitik på dette link