Den svære samtale om sygefravær og mistrivsel

Den 25. februar 2020 kl. 9.00-15.00 i Aarhus

  

At mestre den svære samtale er essentiel, når du som leder skal skabe positive forandringer på sygefraværet i virksomheden. Meld dig til denne kursusdag og få konkrete tips og teknikker til, hvordan du kommer ind til kernen og skaber større værdi med de svære samtaler.

 

På alle arbejdspladser opstår der situationer, hvor lederen før eller siden må tage stilling til en situation eller problematik, som kan have konsekvenser for medarbejderens fremtidige arbejdsliv. Det kræver indsigt og rettidig omsorgsforståelse.

 

På dette kursus klæder vi dig som leder på til at tage udfordringen op og gør dig bevidst om de kompetencer, du har i erfaringsrygsækken, når du skal sætte dig selv i spil i et ledelsesrum, der fører til positive forandringer.

 

Indhold:

    • Den svære samtale; hvorfor og om hvad?
    • Samtaleteknik og – metode
    • Anerkendende kommunikation med kant
    • Tips og tricks i samtalen
    • Øvelser i den svære samtale og implementering af læring.

Udbytte

Efter kurset vil du have større indsigt i, hvordan du som leder eller personaleansvarlig kan skabe reelle forandringer gennem den svære samtale, og du vil gennem tips og tricks og konkrete øvelser styrke dine individuelle dialogkompetencer.

 

Målgruppe

Ledere og personaleansvarlige.

 

Praktisk information

Pris kr. 2.600 (ekskl. moms) inkl. frokost, kaffe, te, vand og kage. 

 

 

Tilmelding er bindende, og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse. Du kan dog frit overdrage din plads til en kollega ved at oplyse fornavn, efternavn, stilling, tlf. nr. og e-mail til Else Bagge på eba@cabiweb.dk

 

TIlmelding

Du kan tilmelde ved at klikke på fanen "Tilmelding" i menuen.

 

Cabi - bedre arbejde til flere

Aarhus: Åboulevarden 70,3., 8000 Aarhus C, 86 12 88 55

København: Njalsgade 73, 2300 København S, 86 12 88 55

Se flere kurser her

Du kan læse mere om Cabis Persondatapolitik på dette link