Bliv skarp på brugen af handicapkompenserende ordninger

5. november 2020 kl. 9.00-15.00 i Aarhus

 

Når I skal hjælpe borgere, som af den ene eller anden grund har fået en psykisk funktionsnedsættelse, kan de handicapkompenserende ordninger være afgørende. Det gælder, både når der er tale om at fastholde en medarbejder eller hjælpe en ledig borger i job.

 

Indhold

De handicapkompenserende ordninger er effektive og er mindre indgribende end mange andre indsatser. Derfor vil vi på dette kursus sætte fokus på, hvordan I kan få ordningerne i spil allerede tidligt i borgerens forløb, så I dermed kan undgå lange ledighedsforløb.

 

På kursusdagen vil vi arbejde med, hvem der kan få gavn af de handicapkompenserende ordninger, og hvordan de kan bruges i praksis. Vi arbejder også med, hvordan I får øje på de borgere, som har en psykisk funktionsnedsættelse. Erfaringen er, at I møder dem flere forskellige steder i jobcentret.

 

Vær opmærksom på, at lovgivningen ikke gælder for borgere, som får tilbud efter integrationsloven.

 

Udbytte

På kursusdagen får I:

    • opmærksomhed på redskaber, som kan være afgørende for en succesfuld virksomhedsrettet indsats
    • større viden om, hvordan de handicapkompenserende ordninger kan bruges, når det drejer sig om inklusion og psykisk funktionsnedsættelse

Målgruppe

Kursusdagen er målrettet medarbejdere, der arbejder med fx kontanthjælp, unge, forsikrede ledige, fleksjob, ressourceforløb og sygedagpenge samt andre, som er i kontakt med borgere, som har psykiske udfordringer.

 

Praktisk information

Pris kr. 2.600 (ekskl. moms) inkl. frokost, kaffe, te, vand og kage. 

 

Tilmelding er bindende, og prisen refunderes ikke ved framelding eller udeblivelse. Du kan dog frit overdrage din plads til en kollega ved at oplyse fornavn, efternavn, stilling, tlf. nr. og e-mail til Else Bagge på eba@cabiweb.dk.

 

Tilmelding

Du kan tilmelde dig ved at klikke på fanen "Tilmelding" i menuen. 

 

 
 

Cabi - bedre arbejde til flere

Aarhus: Åboulevarden 70,3., 8000 Aarhus C, 86 12 88 55

København: Strandgade 4a, 1401 København K, 86 12 88 55

Se flere kurser her

Du kan læse mere om Cabis Persondatapolitik på dette link