CSR People Prize & Challenge 2019

21. november 2019 kl. 11.30-16.00 i Roskilde

  

Cabi sætter fokus på socialt ansvar og morgendagens arbejdsmarked. Det sker med en konference og prisuddeling på Roskilde Festival Højskole 21. november.

 

 

 

Jens Romundstad, HR direktør i COOP Danmark A/S åbner konferencen, hvor du kan få inspiration til forretningsudvikling og socialt ansvar i din virksomhed!

 

Jens Romundstad vandt CSR People Æresprisen i 2018. Han skyder konferencen i gang med

  • de vigtigste læringer fra CSR people agenda i COOP med 40.000 ansatte
  • skarpe pointer om, hvordan CSR-indsatsen gøres bæredygtig i sig selv, ved at knytte indsatsen til virksomhedens forretningsmodel
  • en opfordring til andre virksomheder om at tage konkret ansvar for medarbejdere.

Vær med og hør Jens Romundstad og Carsten Moberg, to markante virksomhedsledere og CSR People Prize vindere, fortælle om hvordan din virksomhed kan skaffe de hænder, du har brug for, samtidig med at du tager et socialt ansvar. 

  • Få konkret inspiration fra de nominerede virksomheder til CSR PEOPLE PRIZE, som arbejder med socialt ansvar som en strategisk del af forretningen.
  • Mød unge studerende nomineret til CSR PEOPLE CHALLENGE, som i en liveversion af Løvens Hule præsenterer innovative løsninger på, hvordan virksomheder kan inkludere sårbare unge og samtidig sikre arbejdskraft.
  • Få succes i fremtiden: Redskaber og fif fra fremtidsforsker.
  • Hør hvordan mennesker kan ændre sin livsretning og nå det fulde potentiale
  • Og bidrag med dine input til bæredygtig forretning og job til udsatte unge.

I alt 18 virksomheder er indstillet til CSR People Prize – Se dem her – Vær med til at hylde vinderne den 21. november, hvor de tre nominerede deltager. Se dem her.

 

Få ny inspiration og værktøjer med hjem:

 

Fra bandit til habit

På konferencen fortæller RAMI ISMAIL om, hvordan han vendte sit liv 180 grader. Fra ungdomskriminel rod, som blev smidt ud af fire folkeskoler til succesfuld iværksætter, coach m.m.. Du får en inspirerende og motiverende fortælling, der samtidig giver konkrete redskaber til at arbejde videre med i arbejdet med udsatte.

 

Træn dig til fremtiden

Få redskaber til at skabe succes ud fra viden om de nye spilleregler for fremtidens arbejdsmarked, ungdomskultur og mennesker på kanten.  Vi har inviteret fremtidsforsker HENRIK GOOD HOVGAARD, som har arbejdet med hundredvis af virksomheder og organisationer, hvor han leverer værktøjer til ledere, som ønsker at fremtidssikre deres virksomheder. Vær klar til både provokation og hands-on teknikker.

 

CSR People Prize 2019: Mange virksomheder gør det i dag

Med prisen hædrer vi virksomheder fra hele landet, som allerede i dag tager et aktivt socialt ansvar med udgangspunkt i FN’s Verdensmål 8. Danmarks seks Erhvervshuse har med deres tætte kendskab til virksomheder i hele Danmark, indstillet 18 virksomheder til prisen.

 

CSR People Challenge 2019: Der er brug for nytænkning

Med CSR People Challenge 2019 har Cabi inviteret landets uddannelsesinstitutioner med. På dagen vil deltagere og dommerpanel blive præsenteret for de tre mest innovative ideer, der kan ændre virksomhedernes måde at tænke rekruttering på, så især de sårbare unge kommer godt i gang på arbejdsmarkedet.

 

Arrangementet henvender sig til:

Virksomhedsledere, CEO, ejerledere, HR, TR og økonomiansvarlige i virksomheder – private såvel som offentlige.

 

Pris:

Det er gratis at deltage. No show gebyr er kr. 600,-

 

Inviter en gæst fra en anden virksomhed eller dit netværk – send dette link videre:   https://www.cabiweb.dk/netvaerk-arrangementer/arrangementer-og-konferencer/

 

Tilmelding:

Du kan tilmelde dig ved at klikke på "Tilmelding" i menuen.

 

Tilmeldingsfrist: 

17. november 2019

 

Arrangementet holdes i samarbejde med:  

 

  

 
 
 Partnere for CSR People Prize & Challenge 2019 er: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cabi - bedre arbejde til flere

Aarhus: Åboulevarden 70,3., 8000 Aarhus C, 86 12 88 55

København: Njalsgade 72, 2300 København S, 86 12 88 55

Se flere arrangementer her

Du kan læse mere om Cabis Persondatapolitik på dette link

Medlemsskab af VirksomhedsnetværkCabi kan afmeldes via mail til virksomhedsnetvaerkcabi@cabiweb.dk (udmeldling registreres inden for 1-3 dage).