Fra FNs Verdensmål til bundlinjen i dit firma – Årskonference 2018

1. oktober 2018 kl. 12.00-17.00 i Fredericia

 

Verdensmålene blev i 2015 vedtaget af FN med opbakning fra alle verdenslande. Der er 17 Verdensmål, som handler om at løse mange af klodens største problemer inden 2030.

Der er sund fornuft i verdensmålene: De giver værdi for din forretning og mening for dine medarbejdere og kunder.

 

Vær med på Cabis Årskonference den 1. oktober i Fredericia. Deltagelse er gratis. Hør bl.a. oplæg med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen. 

 

Mød virksomheder som arbejder med målene i deres forretning, og hør hvordan I konkret kan skabe værdi gennem bidrag til FN’s Verdensmål.

Din virksomhed kan – uanset størrelse og branche – med fordel bidrage til et samfundsansvarligt arbejdsmarked. En indsats som samtidig styrker din virksomheds rekrutteringsgrundlag og forretning.

 

Om FNs Verdensmål 8 

FN’s 17 Verdensmål vinder indpas i Danmark og resten af verden. Konferencen sætter særligt fokus på Verdensmål 8, som drejer sig om anstændige jobs til alle og økonomisk vækst.

FN formulerer Verdensmål 8 således: Fremme vedvarende, inkluderende og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse og anstændigt arbejde for alle. Du kan læse mere om Verdensmålene her.

 

CSR People Prize 2018

På årskonferencen fejrer vi, at det er 20 år siden CSR People Prize blev uddelt første gang. Vær med når H.K.H. Prins Joachim overrækker tre ærespriser til virksomheder som arbejder med socialt ansvar.

 

Lær af andre virksomheder

På konferencen vil du høre danske virksomheder fortælle om, hvordan Verdensmål 8 indgår i deres sociale engagement og styrker deres position på markedet.

  

Kom og hør bl.a.:

  • Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen
  • Sara Krüger, direktør i Global Compact Network Denmark
  • Pernille Kiær, udviklingschef i DFD – De Forenede Dampvaskerier
  • Lene Hjorth, afdelingsdirektør, Koncern CSR i Jyske Bank

Arrangementet henvender sig til virksomheder, herunder særligt ejere, ledere, økonomi- og personaleansvarlige i små og mellemstore virksomheder.

 

Pris: Det er gratis at deltage. Maks 2 deltagere pr. virksomhed

 

Tilmelding: Der har været meget stor interesse for Cabis årskonference, hvorfor der nu er oprettet venteliste for deltagelse. Vi kan desværre ikke garantere plads til tilmeldte på ventelisten. Tilmeldte vil alle få besked i september.

 

Konferencen afholdes i samarbejde med: 

 

 

 

     

 

Cabi - bedre arbejde til flere

Aarhus: Åboulevarden 70,3., 8000 Aarhus C, 86 12 88 55

København: Njalsgade 73, 2300 København S, 86 12 88 55

Se flere arrangementer her

Du kan læse mere om Cabis Persondatapolitik på dette link

Medlemsskab af VirksomhedsnetværkCabi kan afmeldes via mail til virksomhedsnetvaerkcabi@cabiweb.dk (udmeldling registreres inden for 1-3 dage).