Tag hånd om trivslen – opnå bonus på bundlinjen

7. maj 2019 kl. 9.00-11.00 i Hobro

 

Bliv klogere på god trivsel, mistrivsel og hvad og hvordan du som leder kan gøre noget ved det.

 

For alle virksomheder er der god grund til at sætte fokus på trivsel. Medarbejdere, der er mentalt ovenpå og trives, er produktive medarbejdere og dermed et plus for forretningen.

 

Manglende arbejdstrivsel påvirker derimod effektivitet, produktivitet og kvalitet i opgaveløsning. Lav trivsel kan også medføre tab af selvværd og professionel selvtillid samt skade relationer på arbejdspladsen.

 

Vidste du, at danskerne er et af de folk i verden, der trives bedst, og generelt er glade for vores arbejde? Undersøgelser viser dog, at hver 7. medarbejder ofte eller meget ofte føler sig stresset i løbet af en 2 ugers periode. Psykisk mistrivsel kommer dog sjældent fra dag til dag. Ofte ligger der en længere periode forud, hvor den enkeltes performance er påvirket. Det giver ledere mulighed for at handle!

 

Hvis der skal forebygges med effekt for både den enkelte og virksomheden skal der være organisatorisk opmærksomhed på forebyggelse, og på hvordan man ser de første tegn på mistrivsel. Der er meget at vinde for alle – og det behøver ikke at være kompliceret.

 

Vær med i Hobro, når Cabi sætter spot på medarbejdertrivsel og organisationens psykiske arbejdsmiljø. Det handler bl.a. om at forebygge og håndtere stress, mistrivsel, mobning og de sygemeldinger, der kan følge i kølvandet på det.

 

Arrangementet vil bestå af oplæg, små øvelser og refleksioner samt netværkspause, så du går derfra med et indblik og konkrete redskaber til at kunne gøre en forskel. Brug et par timer og vær klar til at tage hånd om trivslen i din organisation.

 

Du får

  • øget viden om trivsel og mistrivsel
  • skabt refleksion omkring egen samt organisationens håndtering af trivsel
  • brugbare værktøjer til at forebygge mistrivsel og håndtere fx sygefravær/stress blandt dine medarbejdere. 

Ekstra: Individuel og gratis rådgivning til virksomheder
På dagen vil vi også tilbyde et gratis opfølgende besøg i virksomheden. Med udgangspunkt i virksomhedens konkrete situation og behov vil vi sparre og rådgive om, hvordan de kan forbedre det psykiske arbejdsmiljø og den mentale sundhed på arbejdspladsen. (Gælder for virksomheder med op til 250 ansatte)

 

Målgruppe: Ledere, HR og TR i SMV’er – virksomheder med op til 250 ansatte.

 

Pris: Det er gratis at deltage. Maks to deltagere pr. virksomhed. 

Inviter en gæst fra en anden virksomhed eller dit netværk – send dette link videre: https://www.cabiweb.dk/netvaerk-arrangementer/arrangementer-og-konferencer/

 

Tilmeldingsfrist: 1. maj 2019

 

Arrangementet holdes i samarbejde med

 

    

Cabi - bedre arbejde til flere

Aarhus: Åboulevarden 70,3., 8000 Aarhus C, 86 12 88 55

København: Njalsgade 73, 2300 København S, 86 12 88 55

Se flere arrangementer her

Du kan læse mere om Cabis Persondatapolitik på dette link

Medlemsskab af VirksomhedsnetværkCabi kan afmeldes via mail til virksomhedsnetvaerkcabi@cabiweb.dk (udmeldling registreres inden for 1-3 dage).